وی ادامه داد: سازمان اوقاف و امورخیریه تولیت امور مساجد و احکام بانیان مساجد را عهده دار است و سازمان تبلیغات اسلامی نیز در زمینه شناسایی ائمه جماعت مساجد فعالیت دارد و امید است که بتوانیم به تعامل و مشارکت دو سویه در راستای ساماندهی و پویاکردن پایگاه فرهنگی و دینی مساجد بستر را برای فعالیت و حضور جوانان جهت تقویت روحیه انقلابی گری و گفتمان دینی آماده و فراهم سازیم.
وی با اشاره به اینکه قریب به ۳۰۰ موسسه و خانههای قرآنی شناسه دار در استان بوشهر مشغول به فعالیتهای قرآنی هستند، افزود: موسسات و خانههای قرآنی شهری و روستایی بهترین ظرفیت و شبکه تبلیغی برای کمک به توسعه موقوفات قرآنی میباشند.
ترویج فرهنگ وقف و تقویت فرهنگ عمومی لازمه جامعه شهروندی
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر با اشاره به اینکه امر تبلیغ دینی امر بسیار مهمی در ترویج فرهنگ وقف و تقویت فرهنگ عمومی جامعه شهروندی و سایر بخشها است، اعلام کرد: بالغ بر ۱۱۰ نفر روحانی مستقر در راستای تبلیغ دینی در روستاها مشغول به ترویج فرهنگ دینی هستند و در این رابطه ۱۵۰ خانه عالم به عنوان زیرساخت فرهنگی استان بوشهر جهت استقرار روحانی مستقر داریم.
حجتالاسلام سید علی پناه محمودی نیا، معاون فرهنگی پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر نیز در این آئین بر تقویت و ساماندهی فعالیت مذهبی مساجد، گسترش فعالیتهای قرآنی مشارکتی، ساماندهی و پشتیبانی امور شبکه تبلیغی دینی و زمینه آماده سازی حضور هیئتهای مذهبی در بقاع متبرکه و آستان مقدس امامزادگان نکاتی را بیان کرد.
وی گفت: فعالیت روحانیون شبکه تبلیغی دینی در مساجد نقش محوری در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دارند، خبرداد: گروه مستندساز «در امتداد فلق» به منظور تهیه مستند از انعکاس گوشهای از فعالیتهای فرهنگی مذهبی، هنری و برنامههای در حال اجرای روستاها با محوریت روحانیت مستقر در مساجد ۳ نقطه استان بوشهر حضور مییابند.
انتهای پیام/م