وی با بیان اینکه در این ایدهپردازی آنچه قابل توجه است نگاه جدید به صنعت گردشگری و تغییر فنی کار در این زمینه است، ادامه داد: برای برگزاری این ایدهپردازی سایتی طراحی شده و با فراخوان به تمام پارکهای علم و فناوری کشور این مطلب ابلاغ شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان همدان با بیان اینکه قرار است در کنار این همایش با برگزاری یک نمایشگاه واحدهای فناور بتوانند با سرمایهگذاران ارتباط کاری بگیرند، ادامه داد: فرصت رویداد 2018 برای همدان زمانی میتواند نتیجهبخش باشد که وارد فاز علمی شود و بین تولیدکنندگان و طرف خارجی قراردادهایی منعقد شود.
وی ادامه داد: یکی از راهکارهای جذب توریست، جذب سرمایهگذاران است که می تواند منجر به پربارتر کردن این گونه همایشها شود.
کزازی در خصوص برنامههای آتی پارک علم و فناوری نیز گفت: امروز با وجود وضعیت دشوار اقتصادی و وجود تحریمها علیه کشور، فرصت هزینه در حوزه پژوهشی برای دانشگاهها وجود ندارد چراکه با وجود وضعیت اقتصادی جامعه باید بتوانیم علم را تبدیل به ثروت و شغل کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید مسؤولان پارک به دنبال ایجاد ظرفیتهای استان در حوزه کشاورزی، صنایع دستی، گردشگری، معادن و صنعت باشند، خاطرنشان کرد: برای عملیاتی شدن این پتانسیل باید در هر شهرستان یک مرکز رشد ایجاد شود که البته در کنار مراکز رشد کانونهای شکوفایی و نوآوری و خلاقیت نیز باید دایر شوند.
رئیس پارک علم و فناوری همدان با بیان اینکه قرار است امسال به صورت رسمی صندوق پژوهش و فناوری در پارک علم و فناوری دایر شود، گفت: آنچه برای تشکیل این صندوق مهم است فعالیت بیشتر بخش خصوصی است تا بتواند به واحدهای فناور تسهیلاتی با سود کم ارائه دهد.
کزازی با بیان اینکه باید به سمت و سوی فناوری بومی حرکت کنیم، خاطر نشان کرد: برای بومی کردن فناوریهای انتقال یافته همکاری همه دستگاهها در جذب سرمایهگذار ضروری است و پارک علم و فناوری استان نیز این آمادگی را برای همکاری دارد.
انتهای پیام/ج