وی با بیاناینکه فرهنگ استفاده از کالای تولید داخلی در میان مردم شکل گرفته است، گفت: این روزها مردم به دنبال کیف و کفش ایرانی هستند و این امر انگیزهای برای تولید بیشتر تولیدکنندگان شده است.
رئیس اتحادیه کیف و کفش فروشان همدان تصریح کرد: اگرچه قیمت کیف و کفش نسبت به سال گذشته افزایش چندانی نداشته است اما با این حال بسیاری از خانوادهها توان خرید این کالاها را برای فرزندان خود ندارند و ترجیح میدهند کیف و کفش سالهای گذشته دانشآموزان را تعمیر کرده و از آنها استفاده کنند.
گازرانی با تاکید بر اینکه تولیدکنندگان هم وضعیت اقتصادی مردم را درک میکنند، ابراز کرد: آنها سود دریافتی خود را کاهش دادند و بیشتر تولیدکنندگان و فروشندگان سود زیر 20 درصد را از مشتریان دریافت میکنند.
وی با بیاناینکه با توجه به نوع و کیفیت کیف و کفش، قیمت آن هم متفاوت است، گفت: در حال حاضر قیمت یک جفت کفش و کیف با کیفیت متوسط برای دانشآموزان حول و حوش 100 هزار تومان درمیآید.
رئیس اتحادیه کیف و کفش فروشان همدان با بیاناینکه بخشی از واحدهای تولیدی به علت عدم نقدینگی کافی به تعطیلی کشیده شده است ، ابراز کرد: تولیدکنندگان برای تهیه مواد اولیه نیاز به دریافت تسهیلات دارند.
گازرانی ادامه داد: با توجه به اینکه همه خرید و فروشها نقدی شده و دیگر هیچ جنسی به شکل چکی فروخته نمیشود، بنابراین تولیدکنندگان نقدینگی کافی برای خرید و تهیه مواد اولیه تولید کالا را ندارند.
انتهای پیام/ج