وی بیان داشت : پرونده این افراد به اتهام کلاهبرداری و جعل دادههای رایانهای در شعبه 112 کیفری کرج مورد رسیدگی قرارگرفت و احکام آنها صادر شد.
حسوند در خصوص نحوه فعالیت این متهمان اظهار داشت: متهم ردیف اول که دانش آموخته رشته رایانه از یکی از دانشگاههای دولتی بود به همراه متهم ردیف دوم اقدام به خرید دستگاه اسکیمر کرده و سپس با نصب برنامهای که خودشان طراحی کرده بودند در کنار خیابان به عنوان فروشنده میوه یا پوشاک فروش فعالیت میکردند.
حسنوند گفت: زمانی که خریدار کارت بانکی خود را برای کسر مبلغ خرید به کلاهبردارها ارائه میکند متهمان پس از کشیدن کارت مشتری در دستگاه اسکیمر، به مشتری اعلام میکنند کارت موجودی ندارد و در این فاصله اطلاعات کارت بانکی و رمز آن را کپی میکردند.
وی ادامه داد: متهمان فعالیت مجرمانه خود را در استانهای تهران، مازنداران و البرز انجام میدادند و مبالغ کلاهبرداری رایانه ای صرف خرید طلا و لوازم الکترونیکی می شد.
حسنوند گفت: رسیدگی به این پرونده که بیش از 9 جلد بود در شعبه 112 کیفری 2 کرج به پایان رسیده و با توجه به اعتراف متهمان، اظهارات شاکیان و بررسی مستندات موجود، متهم ردیف اول و دوم علاوه بر رد مال به 15 فقره حبس تعزیری 7 ساله به خاطر جعل داده و 6ماه حبس تعزیری برای کلاهبرداری رایانهای از طریق دسترسی غیرمجاز به سامانه رایانهای محکوم شدند.
رئیس شعبه 112 کیفری 2 کرج اظهار داشت: همچنین متهم ردیف سوم به 14 فقره حبس تعزیری پنج سال و یک ماهه به دلیل 14 بار دسترسی غیرمجاز به سامانه رایانهای و متهم ردیف چهارم به یک فقره حبس تعزیری سه ساله برای دسترسی غیرمجاز به سامانه رایانهای و رد مال محکوم شدند.
انتهای پیام/
منبع: ایرنا