سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی‌های علمی؛

بهترین روغن برای سرخ‌کردن مواد غذایی/ کودک بدغذای خود را با این میوه خوش‌اشتها کنید/ فواید و مضرات استفاده از ظروف مسی/ خواص خرفه و رفع تشنگی با این گیاه

بیشتر محتوای روغن‌های مایع از پارافین خوراکیِ محصول پالایشگاه های نفت تشکیل شده است که موجب افزایش کلسترول خون می‌شود.

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

مضرات مصرف روغن مایع

بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاه های نفت است درست شده که موجب  افزایش کلسترول خون می‌شود، این را فراموش نکنید که برای سرخ کردن مواد غذایی، هیچ وقت از روغن مایع نباید استفاده کرد، زیرا سریعا اکسیده می‌شود و مواد سرطان زا تولید می‌کند، بهترین روغن های مایع روغن زیتون،  روغن کنجد،  روغن محلی (روغن زرد) و روغن دنبه گوسفند است که می توان آن را جایگزین روغن مایع کرد و از خواص آن بهره برد.

لیمو و خواص آن

محققان معقتد هستند که لیمو ترش خواص بسیار زیادی دارد از جمله باعث کاهش عفونت رحمی در خانم‌ها می‌شود و در آقایان از تعریق زیاد جلوگیری می‌کند، همچنین اگر به کودکان خود لیمو بدهید اشتهایشان افزایش پیدا می کند، خوب است بدانید لیمو ترش سبز سرشار از فلاونوئید است که می‌تواند با سرطان مبارزه کند همچنین لیمو برای درمان فشارخون، دیابت و پوکی استخوان بسیار مفید است؛ باید بدانید لیمو ترش یک ماده تقویت کننده زیبایی  است و باعث افزایش سلامتی، طراوت، شادابی و جوانی می‌شود.

مضرات ظروف مسی برای بدن

به گفته برخی محققان طب سنتی  نوشیدن آب در لیوان مسی فواید بسیاری دارد اما مصرف غذا در برخی ظروف مسی مضر است چرا که پخت و پز در ظروف مسی ممکن است باعث آزاد شدن بیش از اندازه مس در غذا شود که باعث کم خونی، اختلالات باروری، فقر آهن و رشد غده‌های جنسی می‌شود، اما اگر تمایل به استفاده از ظروف مسی دارید دقت کنید سیاه نشود و مس آن در حین پخت و پز کم نشده باشد چرا که در این صورت سرطان زاست و برای بدن مضر است.

آیا پوست ماهی مضر است؟

ماهی یکی از محبوب‌ترین غذاها است که به گفته محققان خواص بسیار زیادی دارد و لازم است هر فرد در طول هفته حداقل یک بار از آن استفاده کند، اما برخی از افراد به جز گوشت ماهی، پوست آن را مصرف می‌کنند غافل از اینکه پوست ماهی برای سلامتی ضرر دارد؛ خوب است بدانید که آب دریا حاوی جیوه است و پوست ماهی جیوه را جذب می‌کند، بعلاوه خوردن آن به دلیل وجود نیترات‌های زیاد، موجب بروز بیماری و سنگ کلیه می‌شود.

خواص خرفه برای رفع تشنگی و بیماری‌ها

خرفه گیاهی است که خواص فراوانی دارد، این گیاه عطش را تسکین می‌دهد و ترشح ادرار را کنترل می‌کند همچنین  دیابت را کاهش و  سردرد  را رفع می‌کند، خوب است بدانید خرفه قندخون را کاهش می‌دهد، دوست دار قلب و عروق، مفید برای گوارش، ضدعفونی کننده، ضد زخم معده، ضد التهاب و منبع آنتی اکسیدان است؛ همچنین خونریزی از هر عضوی را قطع و چرک سینه را برطرف می‌کند، علاوه بر این اگر آن را با حنا ترکیب کنید و بر کف دست و پا بگذارید برای حرارت و پیسی‌های دست و پا  مناسب است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۶ ۲۲ شهريور ۱۳۹۷
مطالب جالبی بود لطفا بیشتر در این موارد صحبت کنید با تشکر
ناشناس
۱۸:۰۲ ۱۸ شهريور ۱۳۹۷
اینکه خلاصه مطلبش شد هیچی نخورید چون همه چی سرطانزاست
هوا چی؟ اجازه هست هوا بخوریم؟
ناشناس
۱۸:۰۲ ۱۸ شهريور ۱۳۹۷
اینکه خلاصه مطلبش شد هیچی نخورید چون همه چی سرطانزاست
هوا چی؟ اجازه هست هوا بخوریم؟
ناشناس
۰۸:۳۵ ۲۲ شهريور ۱۳۹۷
نگفتند چیزی نخورید بلکه روش خوردن را اصلاح کنید
مصطفی
۱۷:۰۴ ۱۸ شهريور ۱۳۹۷
من تو واحد آزمایشگاه یه شرکت معتبر تولید کننده روغن نباتی کار میکنم، کوچکترین مقدار پارافینی توی ترکیب روغن های مایع نیست.ضمن اینکه اداره استاندارد و غذا و دارو دائما نمونه برداری میکنند و این موضوع چک میشه.اکثر مردم نمیدانند که روغن های نباتی ذاتا مایع هستند،به خاطر همینه که فکر میکنند روغن مایع از ترکیبات نفته
ناشناس
۱۹:۰۴ ۱۸ شهريور ۱۳۹۷
دوست عزیز ۱کیلو تخمه آفتابگردان حداقل ۱۵هزار تومان
چطور میشه ۱لیتر روغن آفتابگردان ۵هزار تومان؟؟
جنابعالی که ادعا میکنی هیچ پارافینی بکار نرفته توضیح دهید
مصطفی
۰۹:۴۹ ۲۱ شهريور ۱۳۹۷
خدمت شما عرض کنم که چنتا نکته رو باید مد نظر قرار بدین:
1- قیمت 1 لیتر آفتابگردان بیشتر 5 هزار تومنه،نزدیک 7 هزار تومنه
2- قیمت تخمه آفتابگردان آجیلی با تخمه آفتابگردان روغنی خیلی فرق داره.می تونین خودتون توی نت سرچ کنین.تخمه روغنی قیمت حدود 3 الی 4 هزار تومن داره.
از هر کیلو تخمه روغنی بیش از 50 درصد روغن گرفته میشه یعنی بیشتر از نیم کیلو.
جدا از اون کنجاله حاصل از روغن کشی برای خوراک دام فروخته میشه.
همه این موارد رو میتونین توی اینترنت سرچ کنید.
باقر مهاجرانی
۱۴:۳۹ ۱۸ شهريور ۱۳۹۷
با سلام ارائه مطالب علمی برای استفاده عامه مردم بسیار خوب است البته به شرط انکه صحت داشته باشد پیشنهاد میکنم جوانانی که این مطالب را گرد اوری میکنند کمی دقت کنند یا با افراد مطلع مشورت نمایند بخصوص مطلب مربوط به روغن ها .روغن های پایه پالایشگاه برای روغن اتوموبیل استفاده میشود نه خوراکی .سلامت باشید