سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترفند‌هایی برای از بین رفتن تیک‌های عصبی کودکان

یک فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان با اشاره به علل بروز تیک‌های عصبی، احتمال این عارضه را در پسران بیشتر از دختران عنوان کرد.

مهشید رابطیان فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره اختلال تیک عصبی در بین کودکان گفت: تیک‌های عصبی را حرکاتی ریتمیک، تکرار شونده و غیر ارادی تعریف می کنند که به 2 صورت حرکتی و صوتی نمود پیدا می کند؛ تیک‌های عصبی را به دو دسته ساده و پیچیده تقسیم می‌کنند.

وی با تاکید بر تشدید بروز تیک‌‌های عصبی بر اثر اضطراب، خستگی و گرما ادامه داد: رفتارهایی مثل صاف کردن گلو، چشمک زدن، شانه انداختن و موارد مشابه آن را تیک‌های ساده و رفتارهایی مثل کشیدن پشت دست به زمین یا تقلید صداهای سگ یا خروس را نوع پیچیده آن می‌نامند.

رابطیان با اشاره به احتمال بیشتر بروز این اختلال در بین پسرها افزود: معمولا شروع تیک‌های عصبیدر سنین پایین و کودکی است؛ به طوری که در بین کودکان شیوع حدود ۱۸ درصدی دارد، اما بیشتر آن‌ها تا دوران نوجوانی خود‌به‌خود برطرف خواهد شد.

این روانپزشک با تاکید به وجود احتمال همراه شدن این بیماری با مشکلاتی چون بیش‌فعالی، وسواس و افسردگی گفت: بیشتر تیک‌های عصبی الگو جابجایی دارند به صورتی که از بالا مثل چشم و شروع شده و کم کم به اجزای پایین‌تر منتقل می‌شود؛ معمولا راهی برای پیشگیری از آن وجود ندارد اما در سنین بزرگسالی خود‌به خود رفع خواهد شد.

انتهای پیام/

افزایش بروز تیک های عصبی در پسرها

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.