سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با غول‌های فناوری جهان آشنا شوید

طبق گزارش بلومبرگ نوآورترین کشورهای جهان شناخته شدند که شاخص‌ آن‌ها براساس منابع مختلف از جمله بانک جهانی، صندوق بین المللی پول و سازمان همکاری و توسعه اقتصادی اروپا گردآوری شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛طبق گزارش بلومبرگ کره جنوبی و سوئد نوآورترین کشور‌های جهان هستند. در این گزارش رتبه بندی تقریبا همه چیز از شرکت‌های فناوری گرفته تا تعداد فارغ التحصیلان علوم و مهندسی مورد ارزیابی قرار گرفته است.

شاخص کشور‌های نوآور موقعیت کره جنوبی را به عنوان اقتصادی مطرح می‌سازد که در آن شرکت‌های مستقر در این کشور در سال ۲۰۱۷ بیشترین پتنت‌ها را به ثبت رسانیده اند.

بلومبرگ که شاخص‌ها را بر اساس منابع مختلف از جمله بانک جهانی، صندوق بین المللی پول و سازمان همکاری و توسعه اقتصادی اروپا گردآوری کرده است بالاترین رتبه را در کره جنوبی به کمپانی سامسونگ اختصاص داده است.

سامسونگ غول الکترونیک کره جنوبی بیش از هر شرکت دیگر، به جز‌ای بی ام، از آغاز هزاره سوم بیشترین پتنت‌ها را در ایالات متحده آمریکا ثبت کرده است.

به ترتیب کره جنوبی با امتیاز ۸۹/۲۸، سوئد ۸۴/۷۰، سنگاپور ۸۳/۰۵، آلمان ۸۳/۵۳، سوئیس ۸۲/۳۴، ژاپن ۸۱/۹۱، فنلاند ۸۱/۴۶، دانمارک ۸۱/۲۸، فرانسه ۸۰/۷۵ و رژیم صهیونیستی ۸۰/۶۴ ده کشور نوآور جهان بر اساس شاخص نواوری بلومبرگ در سال ۲۰۱۸ هستند.


بیشتر بخوانید:15 کشور برتر نوآور جهان را بشناسیم 


کشور سوئد که در جایگاه دوم قرار دارد به سرعت عنوان پایتخت استارت آپ‌های فناوری اروپا را از آن خود کرده است. این کشور محل فعالیت بزرگترین کمپانی‌های فناوری چند میلیارد دلاری است. پایتخت آن بعد از سلیکون، ولی در آمریکا دومین کانون کمپانی‌های فناور و نواور جهان بحساب می‌آید.

آمریکا براساس شاخص نواوری بلومبرگ در سال ۲۰۱۸ نخستین بار است که در بین ده کشور نوآور جهان قرار ندارد.آمریکا که در سال پیش در جایگاه نهم قرار داشت اکنون با دو پله تنزل در رتبه ۱۱ جهان قرار دارد. علت تنزل رتبه آمریکا صرفا به جهت آموزش‌های دانشگاهی است که در آن فارغ التحصیلان علوم و مهندسی دانشگاه‌های این کشور به عنوان نیروی کار مورد ارزیابی قرار گرفته است. در این شاخص آمریکا در بین ۵۰ کشور جهان حائز رتبه ۴۳ است. در مقابل، سنگاپور و ایران از این جهت رتبه‌های اول و دوم را به خود اختصاص داده اند.


رتبه بندی‌های دانشگاهی نیز عامل مهم دیگری است که نشان می‌دهد دانشگاه‌های آمریکا جایگاه خود را به سایر دانشگاه‌های جهان واگذار می‌کنند. رتبه بندی‌های سال‌های اخیر نشان می‌دهد که هیچ کدام از دو دانشگاه برتر جهان در آمریکا قرار ندارند. افتخار رتبه‌های اول و دوم به دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج بر می‌گردد.

علاوه بر افت آموزش در این کشور در شاخص نوآوری، به گزارش بلومبرگ، آمریکا در تولید ارزش افزوده نیز عرصه را واگذار کرده است. رتبه کنونی آمریکا ۲۳ است، در حالیکه ایرلند و کره جنوبی رتبه‌های اول و دوم را از آن خود کرده اند.

باوجود این پس رفت، شاخص رتبه بندی بلومبرگ، آمریکا را از حیث تراکم شرکت‌های فناوری در رتبه نخست جهان قرار می‌دهد.این رتبه بندی ها، تفاوت بین فهرست کشور‌های نواور در شاخص نوآور بلومبرگ و ده اقتصاد نواور جهان را در فهرست مجمع جهانی اقتصاد نمایان می‌سازد.

در فهرست مجمع جهانی اقتصاد ده اقتصاد نواور جهان به ترتیب شامل سوئیس، آمریکا، رژیم صهیونیستی، فنلاند، آلمان، هلند، سوئد، ژاپن، سنگاپور و دانمارک است.


طبق این رتبه بندی که بخشی از گزارش رقابت پذیری جهانی در سال ۲۰۱۸- ۲۰۱۷ است، آمریکا بعد از سوئیس دومین کشور نوآور جهان است.شمول آمریکا و خروج کره جنوبی از آن به تفاوت‌های مهم موجود در این رتبه بندی‌های مختلف دلالت دارد.

منبع:فارس

انتهای پیام/

کره جنوبی و سوئد نوآورترین کشورهای جهان هستند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.