خبرنگاران به همان طبقه و چند طبقه دیگر سر زدند و چیزی پیدا نکردند. کمی بعد دبیر شورای عالی فضای مجازی به این دو برنامه اولتیماتوم داد و اعلام کرد که آخرین مهلت فعالیت آنها 15 شهریور خواهد بود.
جالب اینکه ابوالحسن فیروزآبادی در مورد فعالیت این دو برنامه گفت: «در حقیقت ما از ابتدا در سیاستهای خروج از انحصار تلگرام، دوران گذاری را برای فعالیت نسخههای فارسی این شبکه در کشور قایل شدیم و پذیرفتیم که شبکههای هاتگرام و تلگرام طلایی بدون فیلتر چند ماهی در کشور فعال باشند.»
حالا هم به گفته او، این مهلت سر آمده است. از آنطرف هم حمله کسانی که از ابتدا مخالف فعالیت برنامههای هاتگرام و تلگرام طلایی بودهاند، به کسانی که فکر میکنند از این دو برنامه حمایت میکنند، شروع شده است؛ مثلا محمدرسول کاظمی، مدیر پیامرسان آی گپ، در توییتهایی به وزارت ارتباطات طعنه زده که به هاتگرام و تلگرام طلایی به عنوان نوعی فیلترشکن که فیلترینگ تلگرام را دور میزنند زیرساخت و تسهیلات بیشتری داده است، در حالی که این تسهیلات باید به پیامرسانهای داخلی داده میشد.
این حملهها باعث شده که دامنه درگیریهای مجازی به صفحات محمدجواد آذری جهرمی یا همان وزیر جوان در توییتر و اینستاگرام کشیده شود و در حالی که خودش در روزهای اخیر در مورد این دو برنامه حرفی نزده، کاربران زیادی با هشتگهای «اغتشاش_گرام» به او حمله کرده و خواستهاند که هرچه زودتر اقدام به فیلترینگ هاتگرام و تلگرام طلایی کند. جالب اینکه کامنتهای پشت سر هم و گروهی حملهکنندهها واکنش بقیه کاربران را بهدنبال داشته و بحثهای داغی در پستهای آذری جهرمی به راه انداخته است. همه اینها در شرایطی است که به علت عدمحضور وزیر ارتباطات در برنامه حالا خورشید آن هم به بهانه کسالت رضا رشیدپور، تا قبل از داغ شدن بحث اخیر، بخش کامنتهای آذری جهرمی به اندازه کافی شلوغ و پربحث بود.
این را بگذارید کنار حاشیههای توییت جدید رشیدپور و جواب آذری جهرمی به او در مورد توسعه راههای ارتباطی در سیستان و بلوچستان تا بفهمید صفحات وزیر ارتباطات در شبکههای اجتماعی شاهد چه روزهای سخت و پرتنشی است، اما واکنش آذری جهرمی به کامنتها هنوز هم خیلی خونسردانه و همراه با آرامش است:«منتظر خیز مسئولان برای پایان دادن به سلطه تلگرام تا فردا هستیم.»
منبع: شهروند
انتهای پیام/
روزهای شلوغ آقای وزیر در دنیای مجازی