محققان اعلام کردند چای سبز ماچا که از ریشههای گیاهی به همین نام در ژاپن تولید میشود، روی سلولهای بنیادین سرطان پستان تاثیر داشته و توانسته مانع از تبدیل آنها به بافتهای سرطانی شده و متابولیسم میتوکندری آنها را که میتواند منبع انرژی این سلولهای بنیادی به شمار آید، متوقف کرده و در نتیجه از رشد آنها جلوگیری کرده است.
مبدا پیدایش ماچا که در مزارع چای ژاپن تولید میشود، به قرن هشتم میلادی بر میگردد. در آن زمان راهبان ژاپنی دانههای چای را از چین با خود به کشور ژاپن آوردند. سپس روشهایی را برای برداشت، فرآوری و آمادهسازی چای سبز ابداع کردند که بعدها این چای با نام ماچا شناخته شد. اگرچه این چای در تمام نقاط ژاپن قابل کشت است ولی در ناحیه خاصی از این کشور به نام یوجی (Uji) که دارای هوای مرطوب، تپههایی با شیب زیاد، خاک غنی و تفاوت دمایی زیاد شب و روز است، شرایط مناسبتتری برای رشد دارد.
منبع:العربیه
انتهای پیام/