سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خاطره جالب عروس امام خمینی(ره) از افق بی‌کران تفکر ایشان

آنچه در این مطلب از نظر می‌گذرانید، خاطره‌ای جالب و خواندنی از عروس امام خمینی (ره) درباره نگاه متفاوت ایشان به حضور زنان در ادارات است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بانو فاطمه طباطبایی، عروس امام خمینی(ره) در خاطره ای به حضور زنان در جامعه از دیدگاه امام پرداخته و می گوید:

در اول انقلاب شخصی نزد امام آمدند و گفتند: شما الآن خیلى قدرت دارید و هر کارى که می خواهید، می توانید در ایران انجام دهید. بیایید از این قدرتتان استفاده کنید و دستور دهید تمام خانم‌ها از ادارات به خانه‌ هایشان برگردند و کار نکنند. البته این یکى از خواسته ‌هاى ایشان بود.

یادم است که این مسأله به نحوى به من مربوط می شد که امام آن را با من مطرح کردند. گفتند: «الآن فلان آقا اینجا بود و چنین خواسته ‌اى در مورد شما زنان داشت». من خندیدم و گفتم: این آقا با آن وجهه آمده بود تا این خواسته را طرح کند. گفتند: «بله، ولى واقعاً چطور اینها متوجه نیستند؟ مگر از نظر اداره مملکت امکان دارد که فردا بگویند همه زنها در خانه بنشینند؟ برخى وزارتخانه‌ ها نصف پرسنلشان زن است. اینها چون توجه به مسائل ندارند، یک مرتبه حکم می کنند.»

منبع:جماران

انتهای پیام/

خاطره عروس امام از نگاه متفاوت ایشان به حضور زنان در ادارات

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۳۹ ۱۷ شهريور ۱۳۹۷
حضرت امام فرمودند:اگرخط من یاصداوتصویرمن بودقبول کنید.