حجت الاسلام سیدابوالحسن حسینی بوشهری افزود: هنرمندان و بویژه شاعران در پویایی جامعه و زنده نگه داشتن زبان و فرهنگ هر سرزمینی تاثیر بسزایی دارند و مرحوم کپتان یکی از چهرههای موثر در تعلیم و تربیت و هنرمندی بود که در حفظ و حراست زبان و فرهنگ دیار خود از هیچ کوششی دریغ نکرد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دیلم نیز گفت: کپتان یکی از هنرمندانی بود که در تمام فعالیتهای فرهنگی و هنری حضوری فعال و پررنگ داشت و مشوق بسیار خوبی در انجمن ادبی و جامعه هنری و راهنمای دلسوزی برای حوزه فرهنگ و هنر شهرستان بود.
زهره محنایی افزود: بزرگان و ادیبان بهترین الگو برای فرزندان هر جامعهای هستند و از دانش و اطلاعات آنها برای پیشرفت علمی و فرهنگی استفاده خواهیم کرد.
وی از شهرداری و شورای اسلامی شهر در جهت واگذاری قسمتی از آرامستان شهرستان بنام قطعه هنرمندان تقدیر کرد.
در این آیین شاعران یادوخاطره مرحوم غلامرضا کپتان را گرامی و اشعار در وصف این شخصیت قرائت کردند.
غلامرضا کپتان در سال ١٣٢٢ در شهرستان دیلم متولد شد و درسال ١٣٤٤ از دانشسرای آموزش پرورش بوشهر فارغ التحصیل و همزمان کار خود را با مدیریت در دبستان هدایت این شهر آغاز کرد و از سال ١٣٤٧ به مدت سه سال مدیریت دبستان داریوش بندر دیر استان بوشهر را برعهده داشت.
این شاعر فقید از سال ١٣٤٢ به سرودن اشعار کلاسیک روی آورد و اولین دفتر شعرش به نام 'طوفان حوادث' را در سال ١٣٦٣ در انتشارات دهدار تهران به چاپ رساند و ۲ کتاب نیز به نامهای 'انوار حسینی' و 'معراج واؤههای نظم' را نیز توانست گردآوری و چاپ کند.
انتهای پیام/م