وی افزود: متوسط برداشت انجیر از باغات سردشت هفت تا هشت تن در هکتار بوده و انجیر توپی، زرد و قرمز از جمله ارقام مختلف آن است.
وی یادآور شد: انجیر توپی و زرد بیشتر مصرف تازه خوری دارد و انجیر قرمز فرآوری و برای تهیه مربا استفاده میشود.
علی پورگفت: در سردشت ۵۵ هکتار باغ انجیر وجود دارد که ۵۰ هکتار آن بارور و پنج هکتار نیز باغ نهال است.
وی اضافه کرد: به علت مساعد بودن آب و هوای سردشت این منطقه دارای ظرفیتهای خوبی در تولید انجیر دارد.
درخت انجیر نیمه گرمسیری است و زمستانهای ملایم همراه با بارندگیهای پراکنده و تابستانهای گرم را ترجیح میدهد؛ اثر گرما و رطوبت در میوه انجیر نسبت به نوع مصرف میوه متفاوت است.
انتهای پیام/ح