سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آقاپور علیشاعی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

ضرورت تکمیل پروژه های حیاتی نیمه تمام دولتی

نماینده مجلس گفت: در بسیاری از روستا‌ها کلنگ بیمارستانی زده و نیمه کاره رها شده این درحالیست که تکمیل این پروژه‌ها امری حیاتی است.

معصومه آقاپور علیشاهی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ضمن انتقاد به عدم توجه دولت به تکمیل پروژه های نیمه تمام دولتی در سطح کلان اظهار کرد: متاسفانه در ادوار مختلف طرح های نیمه تمام به روی هم تلنبار شده و هیچ متولی به تکمیل آن ها رسیدگی نمی کند.

وی افزود: زمانی که هیچ برنامه و ساز و کاری برای تکمیل این طرح ها چیده نشده است چطور می توانیم از واگذاری های مزیت دار ویا حتی رایگان آن ها صحبت کنیم ما حتی نام این طرح ها و ویژگی های آن ها را هم نمی دانیم.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به  کیفیت واگذاری طرح ها و همچنین دخالت خصولتی ها در این فرایند گفت: چندی پیش برای بررسی طرحی به سازمان برنامه و بودجه رفتم تا تکلیف یک طرح نیمه تمام مربوط به حوزه خود را مشخص کنم، وجود بروکراسی اداری و عدم اولویت بخشی برای رسیدگی به اینگونه موارد باعث می شود تا معاونین و مسئولان نیز هیچ پاسخی به اینگونه موارد ندهند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سازمان خصوصی سازی تا چه حد در این موضوع دخیل است ابراز کرد: این نهاد وظیفه برگزاری مزایده و همچنین نظارت بر کیفیت اینگونه واگذاری ها را دارد اما در اصل این سازمان برنامه و بودجه کشور است که باید سازوکار و همچنین اسامی شرکت ها و طرح های نیمه تمام را برای واگذاری هر چه سریع تر به مردم را ابلاغ کند.

قبل از اعلام، برنامه ریزی شود

آقاپورعلیشاهی  گفت: بهتر است قبل از اعلام موضوعی در سطح ملی،طرح را کامل و به طور جدی برای اجرای آن تلاش کنیم نه اینکه در ابتدا کار با شور و هیجان آغاز و در اواسط شاهد بی قانونی و در نهایت منفعل شدن پروژه ها باشیم.طرح های نیمه تمام زیادی در سطح کشور وجود دارد که می توانیم با واگذاری آن ها به بخش خصوصی که پویاترین آن ها بخش تعاون ملی است آن ها را به جریان انداخته و از استهلاک آن ها جلوگیری کنیم.

وی در پایان ضمن دقت به ضرورت تکمیل برخی از این طرح های نیمه تمام تصریح کرد: در بسیاری از روستاها کلنگ بیمارستانی زده شده است  اما  آن را نیمه کاره و بی محتوا رها کرده اند  و مردمان این شهر یا روستا برای درمان های ضروری به شهرستان های مجاور مراجعه می کنند و گاها می بینیم که این بین برخی به علت مسافت جان خود را ازدست می دهند.بهتر است هر چه زودتر برای این گونه طرح  ها که تعداد آن ها به 76 هزار مورد می رسد فکر و قوانینی تدوین شود.

لازم به ذکر است که چندیست بحث داغ واگذاری طرح های نیمه تمام دولتی به بخش خصوصی مطرح است و شخص ریاست جمهوری نیز بر این موضوع تاکید زیادی دارد.با توجه به شرایط حال حاضر اقتصاد کشور و وابسته بودن برخی از این طرح های به واردات یعنی دخالت ارز،اقداماتی جدی تری برای تکمیل این طرح های در نظر گرفته شود.به نحوی چشم مردم برای شرکت در اقتصاد کشور و بهبود شرایط کنونی به همت دولت و تلاش برای راه اندازی مزایده های این  گونه طرح هاست.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.