وی ادامه داد: تقاضای سوخت در آن سوی مرزهای سیستان و بلوچستان علت اصلی بروز طولانی شدن صفهای بنزین در این استان است.
رئیس اداره پیشگیریهای امنیتی انتظامی دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: هیچ مشکلی در عرضه سوخت در این استان وجود ندارد به طوری که برای رفع مشکلات مردم حتی با عرضه ۱۲ درصد فراتر از حد معمول سوخت، با این مشکل رو به رو هستیم.
وی افزود: نوسات ارزی علاوه بر دامن زدن به صفهای طولانی فرصت کاذب سود آوری برای قاچاقچیان ایجاد کرده است.
باغ شیرین اظهار داشت: مدیریت و ساماندهی عرضه سوخت یکی از برنامههای اداره پیشگیریهای امنیتی انتظامی دادگستری سیستان و بلوچستان در تحقق حقوق شهروندی است به طوری که در راستای مدیریت زمان، جلوگیری از اتلاف منابع، انرژی و صیانت از بیت المال فرآیند نظارت و پیشگیری همزمان مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه قانون مبارزه با قاچاق فرصت خوبی را برای نهادهای متولی فراهم کرده است، گفت: باطل کردن کارتهای سوخت مهاجر، ساماندهی عرضه سوخت، مقابله با کم فروشی و پیشگیری از فساد سازمان یافته به عنوان مطالبات اصلی مردم به طور ویژه مورد توجه این نهاد قرار گرفته است.
رئیس اداره پیشگیریهای امنیتی انتظامی دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: سرازیر شدن کارتهای مهاجر یا چمدانی که ضرورتی در استفاده از آنها در سایر نقاط کشور نیست و با هزینه اندک به این استان وارد میشوند فرصتی را برای سودجویی قاچاقچیان سوخت فراهم کرده است.
وی توقیف ۶ ماه خودروهای حامل سوخت قاچاق و بررسی دقیق صفهای طولانی بنزین ایجاد شده از نظر نیاز واقعی یا کاذب بودن، ارتقای دوربینهای پایش تصویری جایگاههای عرضه سوخت و بازنگری در سامانه جی پی اس ناوگان حمل و نقل عمومی و برون شهری را از جمله مهمترین اقدامات در مبارزه با قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان عنوان کرد.
باغ شیرین تصریح کرد: نظارت میدانی بر چرخه سوخت با ابعاد صنفی، انتظامی و قضایی در حال انجام است بطوریکه تیمی متشکل از نمایندگان سازمان بازرسی، تعزیزات حکومتی، بازرسی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی و نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان تشکیل و در این زمینه فعالیت میکند.
بیش از یک ماه است که صفهای طولانی بنزین در مقابل جایگاههای سوخت مردم را کلافه کرده بطوریکه برای سوختگیری باید یک تا سه ساعت وقتشان را در این صفها تلف کنند.
انتهای پیام/ف