وی افزود: معتقدم ایران پیچیدهترین دوران خود را در طی دورانهای گذشته سپری میکند، در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب هستیم و اولین عنصری که جامعه را دچار پیچیدگی کرده تحولات کیفی جمعیتی است.
ربیعی تصریح کرد: سالانه بیش از ۱ میلیون نیروی کار وارد جامعه میشوند و حتی اقتصادهای بزرگ دنیا نمیتوانند به این تقاضا پاسخ دهند و به همین دلیل در دوران خاص و حساسی قرار داریم.
وی گفت: اکنون با نوعی نابه سامانی رو به رو هستیم و توان هم افزایی قوا بسیار پایین آمده است.
وزیر سابق کار بیان کرد: ما تحریم را سالها تجربه کرده ایم و لازم است تا درباره آثار تحریم صادقانه با مردم سخن بگوییم، اما مساله مهمی که وجود دارد این است که دشمنان با وقاحت تمام برای فروپاشی ایران کمیته تعیین کرده اند و یکی از کنشهای نهادهای مدنی ما باید این باشد که منجی خارجی برای ما سودی ندارد.
ربیعی تصریح کرد: بی اهمیتی به شرایط اقتصادی باعث به وجود آمدن شرایط فعلی شده و نزاع بر سر تصمیمات درست نیز آسیبهای خود را دارد و در عین حال اختلاف افکنی برای سال ۱۴۰۰ به شرایط فعلی دامن خواهد زد.
وی ادامه داد: ما با اقتصاد بیمار روبه رو هستیم که طعم تحریم هم از عوامل آن است، متاسفانه نتوانستیم از هدر رفت سرمایه جلوگیری کنیم. بنده وقتی میخواستم یارانهها را حذف کنم، در روزنامهها لقب یارانه حذف کن را به دولت میدادند، اما باید دانست که دولت بزرگ شده و هزینههای بسیاری دارد.
ربیعی بیان کرد: وقتی از نحوه قضاوت عدالت تولید نشود اعتمادها از بین میرود و این امر درباره نهادهای اقتصادی نیز صدق میکند، بنابراین امروز باید تلاش کنیم تا اعتمادها را به نهادهای اجرایی کشور باز گردانیم و در این راه باید مسئولیت پذیر باشیم.
وزیر سابق کار خاطر نشان کرد: ما قطعا از برهه کنونی عبور میکنیم، اما بی اعتمادیها باقی خواهد ماند، همه باید دست به دست هم بدهیم و فارغ از دعواها تصمیمات سخت و مهم بگیریم.
وی افزود: اگر بخواهیم امیال سیاسی خود را در شرایط فعلی جامعه خالی کنیم اعتماد عمومی از بین خواهد رفت.
انتهای پیام/