بخشی از این پروژه به حفاظت و ردیابی جمعیت فیلها از طریق نظارت بر حرکات آنها و در نهایت، محافظت از آنها در مقابل شکارچیان و دزدان میپردازد.
اما این پروژه هر سه ماه یک بار، هفت ترابایت داده تولید میکند و ۱۲ هفته طول میکشد تا محققان آنها را تجزیه و تحلیل کنند. این میزان از زمان، امکان هرگونه پاسخ به تهدید را از بین میبرد، اما استفاده از هوش مصنوعی، به وسیله تسریع تجزیه و تحلیل دادهها، واکنش به موقع را ممکن میسازد.
این پروژه موسوم به Elephant Listening Project با همکاری یک استارتاپ موسوم به Conservation Metrics اجرا میشود که از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل دادههای صوتی استفاده میکند و به طور چشمگیری میزان زمان تحلیل دادهها را کاهش میدهد.
"پیتر ورژ" مدیر این پروژه گفت: کار مهمی که این همکاری انجام میدهد، سرعت بخشیدن به کارها است؛ بنابراین ما میتوانیم به افرادی که پارک ملی را اداره میکنند نشان دهیم که میتوانیم اطلاعاتی را به آنها ارائه کنیم که تغییر ایجاد میکند. اگر یک سال طول بکشد تا ببینیم فیلها در جنگل چه کار میکنند، برای انجام هر فعالیتی خیلی دیر است.
بیشتر بخوانید:هوش مصنوعی برای کمک به هوشیاری بیماران اختلالات مغزی ساخته شد
در حال حاضر تعداد فیلهای موجود در جنگلهای آفریقای مرکزی حدود ۴۰ هزار راس تخمین زده میشود که طی دهه گذشته تقریبا ۶۰ درصد کاهش یافته است و شکارچیان هنوز یک تهدید بزرگ هستند.
دانشمندان دریافتهاند که حدود ۲۵ هزار فیل جنگلی در گابن طی سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۴ کشته شدهاند و تنها در همین هفته، لاشه نزدیک به ۹۰ فیل که در هفتههای اخیر در نزدیکی منطقه حفاظت شده شکار شدهاند، کشف شد.
تاکنون هوش مصنوعی این پروژه توانسته است تا زمان تجزیه و تحلیل دادهها را به ۲۲ روز کاهش دهد و قصد دارد این زمان را کوتاهتر کند.
این شرکت اخیرا از برنامه هوش مصنوعی مایکروسافت کمک مالی دریافت کرده است. این پول میتواند توسعه پروژه و در نتیجه زمان تجزیه و تحلیل را به یک روز کاهش دهد.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/