سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوشرو: اقدامات آمریکا تهدیدی علیه صلح و امنیت بین المللی است

نماینده ایران در سازمان ملل گفت: سیاست‌های مداخله جویانه و اعمال تحریم‌های یکجانبه باهدف پیشبرد اهداف سیاست خارجی، تهدیدی علیه صلح و امنیت بین المللی است.

به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک گفت: روند فزاینده یکجانه گرائی، سیاست‌های مداخله جویانه و اعمال تحریم‌های یکجانبه اقتصادی، مالی و تجاری باهدف پیشبرد اهداف سیاست خارجی، تهدیدی علیه ارتقاء صلح و امنیت در سطح بین المللی و منطقه‌ای است.

غلامعلی خوشرو در نشست عالیرتبه‌ای که تحت عنوان "ارتقاء فرهنگ صلح" در محل مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار شد گفت: سیاست‌های مداخله جویانه، اقدامات نظامی علیه کشور‌های مستقل، تقویت تروریسم و خشونت گرائی در جهان و بویژه در خاورمیانه از تاثیرات سیاست‌های یکجانبه، مداخله گرایانه و کوته بینی آمریکاست.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل ادامه داد: تلاش مذبوحانه برای مشروعیت بخشیدن به ادامه اشغال سرزمین مردم فلسطین از طریق نفی واقعیت‌های تاریخی از جمله منشاء بحران‌های خاورمیانه است و به تحقق صلح صدمه جدی میزند. ایجاد القاعده، حمله نظامی به عراق و افغانستان، حمایت از گرو‌های تروریستی تکفیری توسط عمال منطقه‌ای که موجب تقویت داعش گردید از جمله چالش‌های جدی است که باید به فوریت به آن پرداخت.

وی در پاسخ به نماینده عربستان که جمهوری اسلامی ایران را متهم به حمایت از تروریزم نمود گفت: عربستان جبهه النصره، داعش و دیگر گرو‌های تروریستی، افراطی و تکفیری را تسلیح و حمایت نظامی نمود و بموازات آن کودکان بی گناه در یمن را بمباران کرد که اینگونه اقدامات مخرب صلح و ثبات در منطقه خاورمیانه و در جهت تامین اهداف منطقه‌ای آمریکاست.

خوشرو اضافه کرد: خروج از سازمان‌های بین المللی از جمله یونسکو و شورای حقوق بشر و همچنین خروج از معاهدات چند جانبه، چون معاهده پاریس و توافق هسته با ایران که براساس سیاست "آمریکا نخست" صورت گرفت نمود‌های سیاست‌های مغشوش، خودخواهانه و استکباری است که از نگرش افراطی یکجانبه گرایانه نشات می‌گیرد. وی افزود که دیگر این رویکرد اثری بر کشور‌های مستقل ندارد که میخواهند براساس منافع ملی و حق تعیین سرنوشت، در مورد نظام سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود بطور آزادانه تصمیم بگیرند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.