وی تقویت مهارت در دستگاههای اجرایی را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: در این دورههای مهارت آموزی علاوه بر آموزش نیروهای دستگاههای مختلف، از نظر توانمندی مهارتی آنان تقویت میشوند.
مدیرکل آموش فنی و حرفهای استان بوشهر با اشاره به تفاهم نامه با سازمان منطقه ویژه پارس جنوبی برای آموزش شش هزار نفر نیروی کار خاطرنشان کرد: در این زمینه تفاهم نامهای هم با پالایشگاه سوم و چهارم پارس جنوبی برای تقویت نیروهای آن منطقه منعقد شده است.
وی از تجهیز کارگاهها برای مهارت آموزی نیروهای مورد نیاز نیروگاه اتمی بوشهر خبرداد و افزود: کارگاههای فنیوحرفهای استان بوشهر برای آموزش نیروی کار در نیروگاه اتمی بوشهر تجهیز شد.
دراهکی با اشاره به تفاهم نامه اداره کل فنی و حرفهای با نیروگاه اتمی بوشهر بیان کرد: بر اساس این تفاهم نامه قرار است هشت هزار نفر نیروی کار آموزش ببینند که در این راستا اکنون برای آموزش ۱۰۰ نیروی جوشکار کارگاههای خود را مجهز کردیم.
وی به تفاهم نامه با دانشگاه خلیج فارس اشاره کرد و گفت: بر اساس این تفاهم نامه تیمهای آموزشی تخصصی خود را به دانشگاههای معتبر اعزام میکنیم تا دورههای آموزشی مورد نیاز دانشگاههای مختلف برگزار کنند.
مدیرکل آموش فنی و حرفهای استان بوشهر در مورد طرح ایران مهارت هم گفت: این طرح بر اساس تفاهم نامه آموزش و پرورش و فنی و حرفهای اجرا میشود که ویژه دانش آموزان شش تا ۱۲ سال است.
دوراهکی خاطرنشان کرد: بر اساس این تفاهم نامه آموزشگاههای دولتی و آزاد با گرفتن استانداردهای لازم، با مدارس قرارداد امضا میکنند و آموزش تئوری، مهارتی و گواهینامه معتبر صادر میشود.
وی با اشاره به فعالیت ۱۵ مرکز آموزش فنی و حرفهای که آموزشهای رایگان در استان ارائه میکنند، گفت: همچنین در سطح استان ۱۳۰ آموزشگاه آزاد فعالیت دارند.
مدیرکل آموش فنی و حرفهای استان بوشهر گفت: سال گذشته ۴.۵ میلیون نفر ساعت آموزشهای مختلف فنی و حرفهای را در سطح استان فرا گرفتند.
انتهای پیام/م