وی افزود: در این خصوص باید دستورالعملهای اجرایی لازم تدوین و به تمامی بخشها ابلاغ شود که این امر نیازمند تصویب بسترهای قانونی توسط شورای اسلامی شهر تهران است.
علی پور تاکید کرد: استفاده از سازوکارها و طرحهای تشویقی جهت جلب مشارکتهای مردمی بسیار ضروری است که این امر با هم افزایی و مشارکت سایر بخشها محقق میشود.
وی همچنین بیان کرد: در کنار توسعه استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر، ایجاد سامانهای جهت درج تمامی مشخصات و اطلاعات تمامی ساختمانهای شهرداری تهران (به صورت فازبندی شده) نیز در دستور کار این مرکز قرار دارد.
در ادامه موسوی مدیر کل معماری ساختمان شهرداری تهران با اشاره به اهمیت موضوع محیط زیست گفت: تاکنون گامهای مثبتی در راستای حفظ محیط زیست برداشته شده است، اما با توجه به وسعت شهر تهران و وجود انواع آلودگی ها، میزان توجه به جایگاه محیط زیست به ویژه در پروژهها و طرحهای شهری کافی نیست.
وی افزود: یکی از مهمترین دغدغههای محیط زیستی که توجه به آن نتایج مطلوب بسیاری را در پی دارد، توسعه استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر است که با استقبال خوب مالکین ساختمانها روبرو شده است.
موسوی ادامه داد: ماموریت اصلی مجموعه شهرداری تهران در توسعه شهری، استفاده مناسب از منابع، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و بهبود وضعیت محیط زیست است.
وی همچنین خاطرنشان ساخت: طرحها و پیشنهادات ارائه شده باید از خاصیت عینی و شهودی بودن برخوردار باشد.
مدیر کل معماری ساختمان شهرداری تهران با اشاره به وسعت حریم شهر تهران گفت: با توجه به اینکه حریم شهر تهران فاقد منابع مناسب جهت کشت و زرع است، بنابراین ایجاد مزارع انرژی میتواند گزینه مناسبی باشد که در این خصوص به همکاری مرکز مدیریت محیط زیست نیاز است.
همچنین در این نشست مقرر شد تا بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران الزام شهرداری تهران به استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر، ماده ۲ مصوبه مذکور مبنی بر تهیه الحاقیه انرژیهای تجدیدپذیر در آیین نامه اجرایی مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان و سایر موضوعات مشترک، یک کارگروه تخصصی مشترک جهت هم افزایی و رصد کردن شهر تهران و طرح موارد لازم تشکیل و دستورالعملهای اجرایی جامع به منظور بهینه سازی مصرف انرژی، استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و همچنین بازچرخانی آب در ساختمانها به ویژه ساختمانهای مسکونی، تدوین شود.
انتهای پیام/