سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

سینمای کودک نداریم که جشنواره‌ای برگزار شود

محسن محسنی نسب گفت: جشنواره کودک باید زمانی برگزار شود که سینمایی برای آن وجود داشته باشد.

محسن محسنی نسب کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص جشنواره کودکان و نوجوانان و انتقادات بسیار به نحوه برگزاری آن گفت: جشنواره کودک باید زمانی برگزار شود که سینمایی برای آن وجود داشته باشد. این ژانر یا آنقدر رقیق است که قابل ذکر نیست یا اساسا وجود ندارد. مگر در طول سال چند فیلم کودک تولید می‌شود که ما بخواهیم برای آن جشنوار برگزار کنیم.

وی افزود: باید در ابتدا به فکر جایگاهی برای سینمای کودک باشیم و هزینه‌ای که برای برگزاری آن صرف می‌کنند را به ساخت سالن‌های سینما اختصاص دهند.

کارگردان سینما ادامه داد: هر ساله هزینه‌های هنگفتی صرف یک دورهمی چند روزه‌ای می‌شود که خروجی خوبی هم در گیشه‌ها ندارد؛  هزینه‌ای که به راحتی می‌تواند با ساختن سالن‌های سینما برای کودکان، گره از مشکلات این حوزه باز کند. من اساسا با برگزاری جشنواره کودک مخالفم، چون سینمای کودک به مفهوم سینما نداریم، اگر جسته گریخته و سالی دو تا سه فیلم کودک، آن هم با بودجه‌های دولتی ساخته می‌شود را که نمی‌توان گفت سینمای کودک، که بخواهیم برای آن جشنواره برگزار کنیم.

وی در ادامه به مشکلات این ژانر اشاره کرد و گفت: در زمینه کودک فیلم‌هایی تولید شدند که به دلیل نبود سالن‌های نمایش، رنگ اکران را ندیدند که همین امر باعث دلزدگی فیلمسازان و دوری آن‌ها از این حوزه شده است چرا سینمای کودک نباید یک سالن مختص خود داشته باشد؟ مشکل دیگر این ژانر تصمیم گیری سینماداران برای انتخاب آثار برای اکران در سالن‌های سینما است که همین امرباعث می‌شود اگر تولیدات آن چیزی نباشد که سینماداران انتظار دارند فیلم‌ها رنگ پرده را به خود نمی‌بینند و یا در بدترین زمان اکران می‌شوند، تنها چیزی که به مذاق سینماداران خوش می‌آید فیلم‌های کمدی است، چون معتقدند فیلم‌های کمدی می‌فروشد و این نگاه گیشه‌ای سینمای کودک را به نابودی کشانده است.

این کارگردان سینما بیان کرد:سینمای کودک یعنی قصه گویی درست و گیرا برای مخاطبان، اگر در این زمینه فیلمنامه نویسان بتوانند به درستی از عهده آن برآیند به طور حتم پنجاه درصد راه را رفته ایم، چون کودکان ونوجوانان به دنبال بازیگران سوپراستار نیستند و تنها به دنبال دغدغه‌هایی که روزانه با آن روبرو می‌شوند، هستند.

محسنی نسب گفت: سازمان سینمایی باید در هر مجتمعی، سالنی را برای نمایش فیلم کودک در نظر بگیرد تا انگیزه‌ای برای تولید این گونه فیلم‌ها ایجاد شود، سینما هنر گرانقیمتی است و ما باید به فکر ارسال آثار به دیگر کشور‌ها باشیم و این موفقیت زمانی محقق می‌شود که در درجه اول جایگاهی برای سینمای کودک در نظر بگیریم.

انتهای پیام/

انتقاد کارگردان سینما از بی توجهی به سینمای کودک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.