سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیر تا پیاز پرونده تخلف تحصیلی«حسین فریدون»/چرا جلسه دفاع رساله دکترا برگزار نشد؟

بالاخره جلسه بحث برانگیز دکتری حسین فریدون که قرار بود امروز برگزار شود لغو شد؛ اما ماجرای پرونده تخلف تحصیلی برادر رئیس‌جمهور در مقطع دکتری چیست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛روز گذشته اعلام شد که حسین فریدون" برادر رئیس‌جمهور قرار است امروز (دوشنبه 12 شهریور) از رساله دکتری خود با عنوان "گفتمان عدالت در سیاست‌خارجی جمهوری اسلامی ایران؛ چالش‌ها و دستاوردها" دفاع کند که این خبر با واکنش‌های از سوی کاربران در فضای مجازی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی همراه بود.

در همین زمینه علیرضا سلیمی رئیس کمیته آموزش و عالی مجلس گفته بود که پرونده تخلف تحصیلی برادر رئیس‌جمهور همچنان در مجلس مفتوح است و وزارت علوم باید در برگزاری جلسه دفاع حسین فریدون جانب احتیاط را رعایت کند.

اما جلسه دفاع رساله دکترای حسین فریدون برادر رئیس جمهور که قرار بود ساعت 8 صبح امروز در دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی بررسی شود به دلیل به حد نصاب نرسیدن اساتید داور، لغو شد.

در گزارش زیر، سیر پرونده تحصیلی حسین فریدون مرور شده است:

1-ماجرای تحصیل توصیه‌ای حسین فریدون در مقطع دکترای دانشگاه شهید بهشتی

حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور در سال 93 و طی نامه‌ای از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برای تحصیل در مقطع دکترای روابط بین‌الملل به دانشگاه شهید بهشتی معرفی می‌شود؛ که شورای گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل این دانشگاه با این موضوع مخالفت و این موضوع را به سازمان سنجش اعلام می‌کند.

پس از کش‌وقوس‌های فراوان بین سازمان سنجش و دانشگاه شهید بهشتی، سازمان سنجش طی نامه‌ای به دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد که فریدون در سال 92 در آزمون دانشگاه گیلان امتحان داده و قبول شده، اما برای مصاحبه نرفته است و بر همین اساس برادر رئیس‌جمهور می‌تواند در این دانشگاه به ادامه تحصیل بپردازد و پس از پیگیری‌های سازمان سنجش نهایتاً تصمیم می‌گیرد برادر رئیس جمهور در "پردیس دانشگاه شهید بهشتی" به تحصیل بپردازد.

2-"فریدون" هیئت بازرسی به دانشگاه شهید بهشتی فرستاد

در تاریخ 29 تیر ماه سال 95 هیئت بازرسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری متشکل از دکتر تهرانی‌زاده، دکتر کمره‌ای، دکتر جبه‌دار، دکتر خواجه و دکتر رمضانیان‌پور با نامه رسمی عبدالحسین فریدون مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم برای بازرسی از دانشگاه شهید بهشتی در این دانشگاه حضور یافت و در جلسه هیئت‌رئیسه این دانشگاه نیز شرکت کرد.

3-تشکیل کمیته 3 نفره برای تخلف فریدون در مجلس

حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در تاریخ 29 اردیبهشت سال 95 از مأموریت رئیس این کمیسیون به کمیته آموزش عالی این کمیسیون، برای بررسی رانت تحصیلی برادر رئیس‌جمهور در جلسه‌ای ویژه خبر داد.

وی با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر تحصیل غیرقانونی و توصیه‌ای «حسین فریدون» دستیار و بردار رئیس‌جمهور در مقطع دکترای دانشگاه شهید بهشتی، گفته بود که موضوع مدرک دکتری برادر رئیس‌جمهور در جلسه امروز کمیسیون آموزش مورد بررسی قرار گرفت که طبق درخواست اعضا، رئیس کمیسیون به کمیته آموزش عالی این کمیسیون مأموریت داد تا پرونده مدرک دکتری «حسین فریدون» را به طور ویژه بررسی و نتایج آن را به اعضای کمیسیون آموزش اعلام کند.

پس از این دستور رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات سه عضو این کمیسیون به نام‌های محمد جواد ابطحی، کارن خانلری و محمد قمی ماموریت یافتند در غالب کمیته‌ای این موضوع رسیدگی کنند.

4-اتلاف وقت در پرونده

محمد قمی عضو این کمیته 3 نفره در تاریخ 13 شهریور سال 96 ، از جمع‌بندی این پرونده خبر داده بود و گفته بود گزارشی در این زمینه تدوین و تقدیم هیئت رئیسه کمیسیون شده است.

البته چند ماه بعد و در تاریخ 4 آبان ماه سال 96 محمد جواد ابطحی یکی از اعضای کمیته 3 نفره درباره دلیل فرسایشی شدن روند بررسی پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور گفته بود که اتلاف وقتی که در پیگیری این پرونده از سوی برخی اعضای هیئت رئیسه مجلس انجام شده، خلاف آیین نامه مجلس است و از نظر من علت آن کمک به آقای فریدون برای اتمام مراحل دفاع و اخذ مدرکش بوده است.

5-قرائت گزارش پرونده تحصیلی "حسین فریدون" به آینده موکول شد

محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در تاریخ 6 بهمن سال گذشته اعلام کرد که کمیته مسئول پیگیری این موضوع گزارش خود را به کمیسیون ارائه کرده است و البته در برخی از موارد این گزارش اشکالاتی وجو دارد که باید برطرف شود و در روز‌های آینده این گزارش نهایی و در صحن کمیسیون قرائت می‌شود.

6-تخلف حسین فریدون محرز شده، اما عده‌ای دنبال چشم پوشی آن هستند

چند روز بعد محمدجواد ابطحی عضو کمیته بررسی پرونده "حسین فریدون" اعلام کرد که براساس مستندات و مدارک موجود، تخلف در روند تحصیلی برادر رئیس‌جمهور محرز شده با این حال او گفت که بین اعضای کمیته بررسی پرونده تحصیلی «حسین فریدون»، اختلافی وجود دارد مبنی بر اینکه درباره این پرونده چشم‌پوشی شود، بنابراین، طبق تصمیم اعضای کمیته، گزارش در اختیار آقای زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش مجلس قرار گرفته است.

حالا و با گذشت چندین ماه از تکمیل شدن گزارش کمیته 3 نفره و اعلام تخلف برادر رئیس‌جمهور در پرونده تحصلی‌اش به گفته عضو کمیته بررسی، اما گزارش آن در مجلس قرائت نشده و قرار است برادر رئیس‌جمهور فردا از پایان‌نامه خود دفاع کند، باید منتظر ماند و دید این پرونده دچار چه سرنوشتی می‌شود؟

7-جلسه دفاع حسین فریدون لغو شد

جلسه دفاع رساله دکترای حسین فریدون برادر رئیس جمهور که قرار بود ساعت 8 صبح امروز در دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی بررسی شود به دلیل به حد نصاب نرسیدن اساتید داور، لغو شد.

سید محمدعلی حسینی زاده مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی درباره لغو جلسه دفاع حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور گفت که یکی از داوران جلسه دفاع مشکلی برایش پیش‌ آمده بود که به همین دلیل جلسه دفاع آقای حسین فریدون لغو شد.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

صفر تا صد ماجرای تخلف تحصیلی «حسین فریدون»

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۵۳ ۲۱ شهريور ۱۳۹۷
واقعا که
ناشناس
۲۲:۵۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
باید پاسخگو باشند
ناشناس
۱۷:۰۰ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
باید متخلفان مجازات شوند
ناشناس
۱۰:۴۵ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
البته در این که نباید کار غیر قانونی صورت بگیره حرفی نیست .ولی نمیدونم در مورد اختلاسهای میلیاردی که انجام میشه چرا هیچکس صداش در نمییاد ....
ناشناس
۰۷:۵۰ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
قانون فقط براي طبقه ضيعف است
عاشق تحصیل
۰۷:۰۹ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
خداییش حق امثال من رو که زحمت میکشن چه راحت میخورن!
ناشناس
۰۴:۵۹ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
مفسد فی العرض واقعا برازندشونه ، انگار برای ایشون دوختن
ناشناس
۰۶:۵۷ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
این استاد داور فقط در صورتی که تصادف کرده باشد و گواهی بیمارستان ارائه دهد عذرش موجه است در غیر این صورت او هم تخلف کرده
ناشناس
۲۳:۵۸ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
مجید دلبندم ، فی الارض درسته !!!!!
ناشناس
۰۰:۵۸ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
علی برکت الله
ناشناس
۰۰:۲۰ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
مردم چکار به تخلف تحصیلیش دارند ؟؟؟؟؟
ناشناس
۰۰:۱۷ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
واقعا این حلسه برگزار نشد
ناشناس
۲۳:۲۲ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
چی بگم خدایا
بهنام
۲۲:۴۴ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
با هر دست بدهی با همان دست پس می‌گیری این درس تاریخ است .
ناشناس
۲۲:۳۰ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
مردم شکم زن و بچشونو نمیتونن سیر کنن
ناشناس
۲۲:۱۸ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
ایشون در اقتصاد و ارز و صرافی تخلف نداره؟
Asad
۲۳:۴۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
چه تخلفی...؟؟؟
ناشناس
۲۲:۱۰ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
ای خدا به داد مردم ایران برس خودت مارا نجات بده
ناشناس
۲۲:۰۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
١) مرگ بر امريكا ٢) مرگ بر اسرائيل ٣) مرگ بر ال سعود
ناشناس
۲۲:۰۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
باید ایشون پاسخگو باشند
م
۲۱:۲۲ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
سلام بایدتمام افراد دخیل دراین خیانت به مردم معرفی وبهحسابشان رسیدگی وازکار اخراج شوند
ناشناس
۲۱:۲۰ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
باید رسبدگی شود .اگر تخلفی شده باشد .هر کس که هست .عدالت حرف اول را میزند
ناشناس
۲۰:۲۶ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
اشتغال جوانان پس چی شد
ناشناس
۲۰:۲۰ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
هرکسی هست باید خوب بررسی بشه
ناشناس
۲۰:۱۸ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
اگه تخلفش فقط مدرک تحصیلی باشه که باید دست مریزاد گفت بهش توی این آشفته بازار اختلاس و کلاهبرداری
رضا
۱۹:۴۹ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
ان ماجرا که قاضی سراج تعریف کرد به کجا رسید؟ ملت منتظر نتیجه است.
ناشناس
۱۹:۳۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای خدا
ناشناس
۱۸:۳۱ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
درود بر استادانی که حق و عدالت براشون مهمه
ناشناس
۱۸:۲۳ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
تو رو بخدا ی فکری به حال ما کنید ... با این همه گرونی چکار کنیم ؟؟؟؟
ناشناس
۱۸:۱۵ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
موضوع وام چن هزار میلیاردی چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۸:۰۹ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
قانون بالا تر از همه چیز است اگر تخلف صورت گرفته باید مجازات شود .مگرنه دیگر نمی شود به فرزندان این مرز بوم گفت که درس بخون .باید گفت مدرک بخر .
ناشناس
۱۷:۳۶ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
علاوه بر ابطال مدرک ایشون، کسانی که به ایشون معرفی نامه دادند نیز تخلف کرده اند و باید محاکمه بشوند تا درس عبرتی برای بقیه قانون شکنان باشد. مگه ایشون چه فرقی با بقیه که هم آزمون دادند و هم مصاحبه شده اند داره؟
ناشناس
۱۷:۲۰ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
تعجبم ... چرا فقط برای مدرکش ...؟
ناشناس
۱۴:۵۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
درود به اساتید با غیرت
فاطمه
۱۴:۳۹ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
من فکر میکردم شرط ورود به مقطع دکتری آزمون است نه معرفی از سمت سازمان سنجش
علی
۱۴:۳۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
علی برکت ا...
ناشناس
۱۴:۳۵ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
ما پوستمون کنده شد تا یک دکتری بگیریم هم شاگرد اول بودیم هم شهریه دادیم هم حرف شنیدیم....
ناشناس
۱۴:۳۰ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
از خیلی از تخلفات ژنهای خوب چشم پوشی شده که حالا وضعیت ما به اینجا رسیده است. مگر اینها با مردم عادی چه فرقی دارند؟ در یک کشور اسلامی همه در برابر قانون باید با یک چشم نگاه شوند.
ناشناس
۱۴:۲۰ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
باید این موضوع شفاف سازی شه
ناشناس
۱۴:۱۹ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
از سال 81 تا 84 به مدت 4 سال هر سال در امتحان کتبی دکتری دانشگاه تهران دانشکده کشاورزی کرج با رتبه عالی قبول شدم ولی در مصاحبه مردود شدم پس از شکایت معلوم شد که در نمرات کتبی هم چندین نمره کم داده اند و حکم دادگاه به نفع من صادر شد ولی نتوانستم کاری کنم و آخر هم به من پذیرش ندادند و چند سال عمرم به فنا رفت کسی هم پاسخگو نشد...
ناشناس
۱۴:۳۵ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
هر دم از اين باغ بري ميرسد
ناشناس
۱۷:۳۶ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
مثل شما هم هست خیلی زیاد
ناشناس
۱۴:۱۵ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
هیچ کسی بالاتر از قانون نیست اگر تخلفی صورت گرفته باید با ایشون برخورد بشه
ناشناس
۱۴:۳۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
چرا بالاتر از قانون هم هست وگر نه دکتری آزمون و فکر کنم مصاحبه هم دارد
ناشناس
۱۷:۱۹ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
خدا برات خوب بخواهد