سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پخت غذا با ذغال برای این افراد ممنوع !

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد آلودگی هوا ناشی از پخت و پز با سوخت‌های جامد نظیر زغال یا چوب تاثیر منفی بر سلامتی داشته است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛شاید پخت غذا با زغال و چوب، غذای خوشمزه تری را در اختیارتان بگذارد، اما نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد ریسک مرگ به دلیل بیماری‌های قلبی عروقی را نیز در شما افزایش می‌دهد.

 نتایج پژوهش‌های محققان دانشگاه آکسفورد بریتانیا نشان می‌دهد استفاده بلندمدت از زغال یا چوب برای پخت ممکن است ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی وعروقی را افزایش دهد.

بیماری قلبی عروقی علت اصلی مرگ در جهان است.در این مطالعه، محققان رابطه بین استفاده از سوخت جامد برای پخت و پز و مرگ قلبی-عروقی را بررسی کردند. آن‌ها همچنین تاثیر احتمالی استفاده از سوخت پاک نظیر الکتریسیته و گاز را به جای سوخت جامد مورد بررسی قرار دادند.


بیشتر بخوانید:بهترین ترکیب دارویی برای پیشگیری از بیماری قلبی 


این مطالعه بزرگ شامل ۳۴۱،۷۳۰ فرد در رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال از ۱۰ منطقه در چین بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸ بود. از آن‌ها در مورد نحوه پخت و پز و نوع سوخت مصرفی شان سوال شد. سپس محققان طول مدت قرارگیری در معرض سوخت‌های جامد را بررسی کردند.

محققان بعد از بررسی این مطالب به این نتیجه رسیدند که آلودگی هوا ناشی از پخت و پز با سوخت‌های جامد نظیر زغال یا چوب تاثیر منفی بر سلامت قلب و عروق داشته و ممکن است منجر به مرگ زودهنگام شود.

«درک بنت»، سرپرست تیم تحقیق، در این مورد می‌گوید: «مطالعه ما نشان می‌دهد افرادی که از سوخت‌های جامد برای پخت و پز استفاده می‌کنند باید تا حدامکان به استفاده از سوخت‌های پاک نظیر الکتریسیته یا گاز روی آورند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «ما دریافتیم استفاده بلندمدت از سوخت‌های جامد برای پخت با ریسک بیشتر مرگ قلبی مرتبط است.»

منبع:مهر

انتهای پیام/

پخت غذا با زغال ریسک مرگ قلبی عروقی را افزایش می‌دهد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.