وی افزود: این بخش با تداوم و توسعه فعالیتهای خود و سایر نقشآفرینان و تأمین انتظارهای دولت با حفظ ارزش اقتصادی آب با به کارگیری منابع انسانی کارآمد به عنوان سرمایههای بنیادین و همچنین استفاده از فناوریهای پیشرفته و مناسب، حقوق ذینفعان را رعایت و به محیط زیست کمک میکند.
بیشتر بخوانید:نصب تجهیزات کاهنده، مصرف آب را تا ۳۰ درصد کاهش میدهد/ مشترکان هزینه را اقساطی پرداخت کنند
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب کشور ادامه داد: در عین حال شرکتهای آبفا در قالب برنامههای میانمدت و بلندمدت کشور، برنامهها و مأموریتهای خود را در عرضه مستمر، پایدار خدمات آب و فاضلاب به مشترکان پیگیری میکند. در برنامه ششم توسعه کشور نیز که هم اکنون در سال دوم آن به سر میبریم دو هدف و مأموریت اصلی برای بخش آب و فاضلاب تعریف شده است.
پاکروح به تأمین پایدار آب مورد نیاز آحاد جامعه برای مصارف شرب شهرها و روستاها اشاره کرد و گفت: در قالب این مأموریت طی سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ افزایش حجم آبرسانی به شهرها، روستاها و صنایع به میزان ۷۳۰ میلیون مترمکعب و در مجموع سالهای برنامه به میزان ۸۵۹ میلیون مترمکعب انجام خواهد شد.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: طبق این برنامه در سال جاری پوشش ۹۹.۵ درصدی جمعیت تحت پوشش خدمات آبرسانی شهری و پوشش ۷۵ درصد جمعیت روستایی (البته در روستاهای با جمعیت بیش از ۲۰ خانوار) تعریف و حسب امکانات داخلی و اعتبارات تخصیص داده شده دنبال میشود.
ویادامه داد: مطابق برنامهریزیهای انجام شده این شاخص در پایان دولت تدبیر و امید به ترتیب در بخش شهری به ۹۹.۸ درصد و در بخش روستایی به ۸۳ درصد خواهد رسید. همچنین در این بخش برنامه و در قالب طرح تکمیل مجتمعهای آبرسانی روستایی، احداث ۳۰۰ مجتمع آبرسانی روستایی در سال جاری در برنامه قرار دارد.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب کشور ماموریت دوم مجموعه آب و فاضلاب را حفظ و صیانت از منابع آب و اعمال مدیریت کیفی منابع آب برشمرد و بیان کرد: در اجرای این مأموریت، در سال جاری با بهرهبرداری تدریجی از تأسیسات مدرن جمعآوری و تصفیه فاضلاب در حال اجرا، شاخص درصد جمعیت تحت پوشش شبکه فاضلاب شهری به ۵۲ درصد و شاخص جمعیت روستایی (روستاهای با جمعیت بیش از ۲۰ خانوار) برخوردار از تأسیسات مدرن فاضلاب به یک درصد خواهد رسید.
پاکروح در پایان گفت: پیشبینی میشود که در سال پایانی دولت تدبیر و امید (سال ۱۴۰۰) شاخصهای جمعیت بهرهمند از خدمات مدرن فاضلاب، در شهرها به ۷۲ درصد و در روستاها به سه درصد ارتقاء یابد.
انتهای پیام/