فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان علاوه بر احزاب نیرومند باید با حضوراشخاص جامع الشرایط تشکیل شود.
وی افزود: ابتدا برای شورای عالی باید ساختار تعریف کرد چرا که بدون تعریف یک چارچوب مشکلات سابق دوباره تکرار می شود.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: اگر قرار است، شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان تشکیل شود، باید با حضور احزاب نیرومند، شخصیت های مرجع در کشور و افرادی که وزن سیاسی بیشتری از یک حزب دارند، شکل گیرد.
دوستی ادامه داد: علاوه بر احزاب نیرومند باید اشخاص جامع الشرایط و مورد اعتماد مردم ایران شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان را تشکیل دهند، اینگونه نباشد که نمایندگان یا استانداران سابق که فاقد وزن سیاسی هستند، بالای سر احزاب قرار گیرند.
وی تصریح کرد: مشکل اساسی در شورای عالی، بازیگری و داوری اعضا به طور هم زمان است به این معنی که با وجود جایگاه داوری خود را در لیست قرار می دادند، مانند آقایان حق شناس، رسولی، میرلوحی، فخاری، امانی.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی ادامه داد: بخش قابل توجهی از 21 عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان مانند آقای ابوالحسنی که در شورا هم داور بود و هم به خود رای میداد؛ این افراد در شورای عالی سیاستگذاری لابی داشتند و این یک اشکال بسیار اساسی است، عضو شورا نباید کاندیدا شود، چراکه وظیفه اعضا داوری است.
دوستی در پاسخ به این سوال که آیا با تغییر قائم مقام حزب اعتماد ملی موضع این حزب نسبت به شورای عالی هم تغییر کرده است، گفت: بنده شخصا منتقد شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان نیستم، اما معتقدم چارچوب این نهاد اشکال دارد، اگر نظر بزرگان اصلاح و تقویت شورای عالی باشد، مخالفت حزب اعتماد ملی بعید است.
گفتنی است، برخی احزاب اصلاح طلب نسبت به رفتار و تصمیم گیری های شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان انتقاد دارند و در صدد تشکیل نهادی دیگر تحت عنوان پارلمان اصلاحات هستند، منتجب نیا قائم مقام سابق حزب اعتماد ملی جزء این افراد است.
انتهای پیام/