سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می دهد؛

ماراتن افزایش قیمت کالاهای اساسی به بهانه گرانی دلار!/ چرا نظارتی بر بازار وجود ندارد؟

نوسان قیمت دلار در ماه های اخیر بهانه ای شد تا قیمت کالاهای اساسی به طور چشمگیری در بازار افزایش یابد که نتیجه آن چیزی جز کوچک شدن سفره خانوار نیست.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با وجود آنکه بسیاری از اقلام اساسی از جمله حبوبات،برنج،مرغ، تخم مرغ و میوه تولید داخل است،اما افزایش قیمت دلار بهانه ای شده تا قیمت این کالاها به طور چشمگیری در بازار افزایش یابد که نتیجه آن چیزی جز کوچک شدن سفره خانوار نیست.

طی ماه های اخیر همزمان با ماراتن افزایش نرخ دلار،بسیاری از تولیدکنندگان و کارخانه های تولیدی به سبب کمبود یا گرانی مواد اولیه اقدام به افزایش دو تا سه برابری قیمت محصولات خود کرده اند که این امر با انتقاد شدید مغازه داران و خریداران روبرو شده است چرا که تمامی افراد نسبت به آینده نگرانی هایی دارند و نمی دانند که   چه اتفاقی قرار است در آینده رخ بدهد.

آخرین رصد ها از بازار حاکی از آن است که نرخ هر کیلو برنج طارم هاشمی 10 تا 13 هزار،هندی 8 تا 8 هزار و 500،لوبیا قرمز 8 تا 9 هزار،عدس 7 تا 8 هزار،لوبیا سفید 10 تا 11 هزار، لوبیا چیتی 13 هزار،شکر فله 4 هزار، قند شکسته 5 هزار، روغن نباتی 5 کیلویی 33 هزار،روغن مایع 900 گرمی 7 تا 8 هزار و 500 و هر شانه تخم مرغ 18 هزار تومان است.


بیشتر بخوانید: افزایش قیمت اقلام اساسی در بازار با شیب ملایم/ قیمت دلار بهانه گرانی!


همچنین قیمت هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه 58 تا 59 هزار، سردست گوسفندی 65 هزار، گردن 62 هزار،گوشت گوساله 55 هزار و مرغ 10 هزار و 900 تا 12 هزار تومان است.

فراهانی یکی از مغازه داران خوارو بارفروشی شرق تهران  در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی،می گوید: هر روز اقلام مورد نیاز را باید گران تر از روز قبل تهیه کرد و معلوم نیست  که قرار است چه اتفاقی بیفتد.

به گفته وی بسیاری از بنکداران عمده اقلامی نظیر برنج، روغن، قند و شکر و ...در انبارهای خود احتکار کرده اند چرا که با وجود نوسان کنونی نرخ ارز و افزایش روزمره قیمت ها در ایام پیک مصرف می توانند سودهای هنگفتی را به جیب بزنند.

فراهانی تصریح کرد: با توجه به افزایش شدید قیمت ها، خبری از مشتری نیست همین موضوع نگرانی هایی برای کسبه ایجاد کرده است چرا که با ادامه این روند کسبه باید کم کم مغازه های خود را تعطیل کنند.

یکی از خریداران اقلام اساسی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی،می گوید: با وجود آنکه بسیاری از مسئولان دولتی قول داده بودند که قیمت کالاهای اساسی افزایش نخواهد یافت، جای این سوال مطرح است که چرا نظارتی بر بازار نیست و کسی به وضعیت اقتصادی رسیدگی نمی کند.

وی درآمد ماهانه خود را 2 میلیون و 200 هزار تومان اعلام کرد و گفت:با هزینه 900 هزار تومانی اجاره خانه و دو فرزند چگونه برنج کیلویی 10 هزار تومان، گوشت کیلویی 60 هزار تومان و میوه کیلویی حداقل 8 هزار تومان را خریداری کنم؟

یکی از مستمری بگیران نیز در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی،گفت: قیمت گوشت، برنج ایرانی، تخم مرغ، میوه و ... که تولید داخل است چه ارتباطی با نرخ دلار دارد که تمامی فروشندگان و مغازه داران دلیل اصلی افزایش قیمت ها را نوسان نرخ ارز مطرح می کنند.

وی می گوید: بنده با درآمد ماهانه یک میلیون و 100 هزار تومان چگونه می توانم جوابگوی این هزینه های سرسام آور باشم.

یکی از فروشندگان فروشگاه های زنجیره در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی ،در پاسخ به این سوال که چرا اکثر قفسه های مواد شوینده خالی است، بیان کرد: کارخانه های مواد شوینده در تامین مواد اولیه با مشکلاتی روبرو هستند و هم اکنون بسیاری از خطوط تولید خود را تعطیل کردند.

وی با اشاره به اینکه احتکاری در کار نیست، افزود: مواد اولیه ای وجود ندارد که تولیدکنندگان بخواهند تولید کنند و گفته های افراد مبنی بر احتکار در انبارها صحت ندارد چرا که امروزه بزرگترین کارخانه های تولیدی مواد شوینده خطوط تولید خود را به سبب نبود مواد اولیه تعطیل کرده اند و باید منتظر ماند و دید که دولتمردان می خواهند چه تصمیماتی را اتخاذ کنند.

این فروشنده از افزایش 30 تا 50 درصدی قیمت مواد شوینده، آرایشی و بهداشتی در روزهای اخیر خبر داد.

حمید مقیمی رئیس انجمن واردکنندگان،فراورده های بهداشتی و آرایشی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی،در این باره می گوید: چالش های موجود بر سر راه اخذ مجوز واردات از سازمان غذا و دارو و عدم ترخیص به موقع کالا از گمرکات موجب شده وقفه ای در تامین نیاز مردم در زمینه مواد شوینده و بهداشتی پیش بیاید.

البته ماجرا تنها به این جا ختم نمی شود چرا که تا آغاز ماه محرم زمان زیادی باقی نمانده است و با افزایش تقاضا برای خرید برنج، گوشت، مرغ، شکر،روغن و... نگرانی هایی مبنی بر نوسان مجدد قیمت ها وجود دارد.

حال به سراغ مسئولان ذی ربط می رویم تا از آخرین وضعیت بازار اقلام اساسی در روزهای آتی و دلیل اصلی نوسان قیمت در ماه های اخیر باخبر شویم:

نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری را 7 هزار و 500 تومان

عظیم حجت عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی ،درباره آخرین وضعیت قیمت مرغ در بازار اظهار کرد: با توجه به کاهش دمای هوا در برخی از استان ها،شرایط وزن گیری مرغ در برخی سالن ها بهبود یافته است که با این وجود مشکلی در تولید و تامین عرضه مرغ وجود ندارد.

وی متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری را 7 هزار و 500 تومان اعلام کرد و افزود: همچنین هر کیلو مرغ آماده به طبخ با نرخ 10 هزار و 500 تا 10 هزار و 600 تومان در خرده فروشی ها عرضه می شود.

به گفته حجت در برخی خرده فروشی ها بسته به میزان فروش، اجاره بها و ... ممکن است، مرغ با نرخ های بالاتری عرضه شود که مسئولان ذی ربط باید براین موضوع نظارت داشته باشند.

این مقام مسئول ادامه داد: علی رغم افزایش قیمت ریز مغذی ها و دان مصرفی،قیمت مرغ زنده نسبت به روزهای تغییری نداشته است که انتظار می رود با اعمال نظارت های بیشتر بر واردات ریز مغذی ها از نوسان قیمت جلوگیری شود.

وی در پایان از افزایش 300 درصدی ریز مغذی ها نسبت به اوایل سال در بازار خبر داد و گفت: طی چند ماه اخیر افزایش شدید نرخ نهاده های تولید در قیمت تمام شده مرغ تاثیر بسزایی داشت که ادامه این روند نگران کننده است.

گوشت گران شد

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، از افزایش هزار تومانی نرخ گوشت در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ 53 تا 54 هزار به مغازه دار و 58 تا 59 هزار تومان به مشتری عرضه می شود.

وی با اشاره به اینکه بازار تابع عرضه و تقاضاست،افزود: در شرایط کنونی رکود بر بازار گوشت حاکم است و امکان پیش بینی بازار در روزهای آتی وجود ندارد چرا که پیش بینی ها تنها بر آشفتگی و نوسان قیمت در بازار دامن می زند.

منصور پوریان رئیس شورای صادرکنندگان دام زنده در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، از ثبات نرخ گوشت گوسفندی در بازار عمده فروشی طی یک هفته اخیر خبر داد و گفت: این درحالی است که قیمت گوشت ناشی از سودجویی دلالان و عوامل توزیع با نوساناتی در قصابی ها روبروست.

وی نرخ هر کیلو لاشه بره سبک با دنبه را 45 هزار و بره سنگین را 43 هزار تومان اعلام کرد.

پوریان قیمت هر کیلو دام زنده را 18 تا 22 هزار تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به آنکه در تهران مرکز پرورش دام زنده وجود ندارد، طبیعی است که قیمت نسبت به سایر مناطق تفاوت داشته باشد.

این مقام مسئول در پایان درباره قیمت گوشت در ایام محرم گفت:  از آن جا که قیمت گوشت تابع عرضه و تقاضاست؛بنابراین امکان پیش بینی قیمت در بازار وجود ندارد.

 اختصاص ارز 4200 تومانی به واردات اقلام اساسی عاملی برای ایجاد رانت و فساد

قاسمعلی حسنی دبیر کل بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، با اشاره به اینکه بازار اقلام اساسی در بیم،امید و سکوت به سر می برد، اظهار کرد: طی ماه های اخیر، قیمت اقلام اساسی با نوساناتی در بازار روبروست که به همین دلیل تمامی بنکداران منتظرند تا ببینند که وضعیت تحریم ها  و نوسان نرخ ارز به کدام سمت و سو پیش خواهد رفت.

وی اختصاص ارز 4200 تومانی را به واردات اقلام غذایی اشتباه بزرگ دولت دانست و افزود: اختصاص ارز 4200 تومانی به واردات منجر به ایجاد فساد و رانت در کشور می شود در حالیکه واردات با ارز آزاد به سبب واقعی شدن رقابت ها از افزایش قیمت جلوگیری می کند.

حسنی با اشاره به اینکه امکان پیش بینی بازار در روزهای آتی وجود ندارد، گفت: وضعیت بازار اقلام اساسی به سیاست جدید ارزی بانک مرکزی بستگی دارد و به همین دلیل نمی توان پیش بینی خاصی را راجع به بازار اقلام اساسی در روزهای آتی داشت.

دبیرکل بنکداران مواد غذایی در پایان با تکذیب احتکار مواد غذایی از سوی تجار تصریح کرد:با توجه به آنکه ذخیره  6 ماه تا 2 سال نیاز کشور وظیفه هر بنکداری است؛بنابراین این امر به معنای احتکار نیست. بازرسان پس از بازدید از انبارهای بنکداران نسبت به پلمپ آن اقدام می کنند و می گویند که تعدادی از انبارهای که موادغدایی در آن احتکار شده کشف شد در حالیکه این طور نیست چرا که قرار نیست انبارهای کشور یک شبه مصرف شود .

افزایش چشمگیر قیمت محصولات باغی در بازار

اسدالله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، با انتقاد از نوسان قیمت میوه در بازار اظهار کرد: قیمت محصولات باغی به سبب کمبود تولید ناشی از سرمازدگی بهاره و کمبود نظارت دستگاه های ذی ربط بانوسانات چشمگیری در بازار روبروست.

وی افزود: با توجه به شرایط کنونی عرضه، امکان پیش بینی قیمت در بازار وجود ندارد.

به گفته کارگر امسال برخلاف سال های اخیر،قیمت میوه و صیفی به سبب کمبود تولید افزایش چشمگیری داشت که این امر منجر به نارضایتی بسیاری از مصرف کنندگان شده است.

ثبات نرخ طلای سرخ در بازار

علی حسینی عضو شورای ملی زعفران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، از ثبات نرخ زعفران در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون حداقل نرخ هر کیلو زعفران 4 میلیون و 100 و حداکثر 8 میلیون تومان است.

وی با اشاره به اینکه زمان زیادی تا آغاز فصل برداشت زعفران باقی نمانده است، افزود: براین اساس زعفران های احتکار شده در انبارها و خانه ها در حال عرضه به بازار است که با این وجود پیش بینی می شود قیمت زعفران نوسان چندانی در بازار نداشته باشد.

 نرخ واقعی هر شانه تخم مرغ در خرده فروشی ها 18 هزار تومان

ناصر نبی پور رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، درباره آخرین وضعیت بازار تخم مرغ ،اظهار کرد: هم اکنون متوسط نرخ هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری 7 هزار و 500 و شانه ای 15 هزار و 200 تا 15 هزار و 300 تومان است.

وی افزود: با توجه به نرخ هر شانه تخم مرغ درب مرغداری و احتساب هزینه های حمل و نقل و سود مغازه دار، نرخ واقعی هر شانه تخم مرغ در خرده فروشی ها 17 تا 18 هزار تومان است.

نبی پور در پایان قیمت تخم مرغ در بازار را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به افزایش سرسام آور هزینه های تولید و عدم ثبات اقتصادی امکان پیش بینی قیمت در بازار وجود ندارد.

محصولات لبنی 7 تا 76 درصد در بازار افزایش یافت

علی رجبی رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات تهران در گفت و گو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی، با اشاره به اینکه شیرخام تنها عامل تعیین کننده قیمت محصولات لبنی نیست،اظهار کرد: طی ماه های اخیر قیمت ظروف بسته بندی با نوساناتی در بازار روبرو شد که این موضوع قیمت تمام شده تولید را تحت تاثیر خود قرار داده است.

به گفته وی با توجه به افزایش هزینه های تولید،ظروف بسته بندی و... کارخانه های لبنی چاره ای جز افزایش قیمت محصولات خود نداشته اند.

رجبی از افزایش 7 تا 76 درصدی محصولات مختلف لبنی خبر داد و گفت: در 45 روز اخیر ،قیمت محصولاتی همچون پنیر پاستوریزه،پنیر لاکتیکی،خامه، دوغ،شیر،ماست و شیرکاکائو از 7 تا 76 درصد افزایش یافته که درصد گرانی این محصولات در برندهای مختلف متغیر است.

رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات تهران تصریح کرد: تا زمانیکه زنجیره تولید تا توزیع محصولات لبنی دور یک میز ننشینند و با هم فکری یکدیگر تصمیماتی را اتخاذ نکنند، نمی توان انتظار داشت  که بازار به تعادل برسد.

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به آنکه دولت قول داده بود قیمت کالاهای اساسی افزایشی نخواهد داشت، انتظار می رود با به کارگیری تمهیدات خاص از افزایش نجومی قیمت ها که ضربه مهلکی بر اقتصاد خانوار وارد می کند، جلوگیری شود چرا که با ادامه این روند در آینده ای نه چندان دور،کارخانه های تولیدی یکی پس از دیگری تعطیل خواهد شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۲۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
ایا مسئولین محترم نمی توانند به این قیمتها بگن به کجا چنین شتابان ..قشرپائین فلج شده!!!!!!
ناشناس
۱۷:۰۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
مگه از مسئولین نظرات من و شما رو میبینم یا بهشون انتقال داده میشه که ما اینقدر می زارم و تجزیه و تحلیل در مورد قیمت ها میکنیم
ناشناس
۱۶:۵۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
اصلا نظارتی نیست ... در دو سه روز 5 هزار تومن میاد رو قیمت دلار اونوقت مسؤولان فقط سکوت!!!
حسنک
۱۶:۲۱ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
بدبخت کارمندان و کارگران اول سال حسن با تبلیغات فراوان اعلامکرد تورو زیر 10درصد وحقوقها را 10/2درصد افزایش داد البته این 10/2با ابر رایانه جدید امریکا محاسبه گردیده بود .ولی تا الان 80بار قیمتها تغیر کرده وتورم 60درصد ارزش پوا ملی به 1/4کاهش یافته مردمنمیداند با این پول کارگری نانن شبشون را بخرند یا قسط آب ، برق وگاز ....یا اقساط وام را بدهند خدا لعنت کنه حسن ودارودستشو
حسنک
۱۶:۲۱ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
بدبخت کارمندان و کارگران اول سال حسن با تبلیغات فراوان اعلامکرد تورو زیر 10درصد وحقوقها را 10/2درصد افزایش داد البته این 10/2با ابر رایانه جدید امریکا محاسبه گردیده بود .ولی تا الان 80بار قیمتها تغیر کرده وتورم 60درصد ارزش پوا ملی به 1/4کاهش یافته مردمنمیداند با این پول کارگری نانن شبشون را بخرند یا قسط آب ، برق وگاز ....یا اقساط وام را بدهند خدا لعنت کنه حسن ودارودستشو
ناشناس
۱۴:۴۵ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
بهتر كه گرون ميشه مگه ما خودمون انتخاب نكرديم
ناشناس
۱۴:۳۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
انگار بعضی هم از این وضعیت دارند استفاده می کنند
مثلاً 1000 تومان می برند روی قیمتشون در حالیکه کالا ایرانی است
همه چیز گرون شده حتی کالاهای ایرانی

واقعاً چرا نظارت نیست؟ مگه قرار نشد قیمت ها تا سال آینده ثابت بمونه پس چرا دائماً در حال افزایش هستند؟
حسین
۱۴:۰۱ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
هر کی باید خودش بتونه گلیمش از آب بکشه
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
براتون متاسفم واقعا چی میشه گفت
ناشناس
۱۳:۳۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
ریال تمام شد
ناشناس
۱۳:۰۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
مگر مردم ما به دلار حقوق میگریند که باید تاوان گرونی دلار رو با اجناس وموادغذایی بدند پس لطفا حقوق ومزایای کارگر و کارمند رو به دلار بدین لطفا چاره ای بکنید مردم دارند خفه میشند
ناشناس
۱۲:۵۹ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
این همه نماینده مجلس، مسئولین ارشد و میانی و پاییننی، کارشناس ارشد اقتصاد و اساتید دانشگاه و...
نمیتوانند یک راهکار کاربردی برای ساماندهی این مشکلات ارائه دهند؟!!!
این هم یک امتحان است!
چون به نظر میرسد ، در این رابطه هم راه حل نهایی را مقام معظم رهبری ارائه دهند!!!
آری ، تا کنون در اکثر مواقع اینچنین بوده که ، حقوقهای آنچنانی را مسئول نماها و..... میگرفتند و راه حلهای نهایی و گره گشائیها را در مقاطع مختلف ، مقام معظم رهبری ارائه مینمودند!!!!
ناشناس
۱۲:۲۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
مسئولین وقتی حقوق مردمی بگیرن میفهمن که مردم دارن استرس، زجر، شرمندگی زن و بچه و ... میکش
ناشناس
۱۲:۲۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
خدا رحم كنه سفره مردم داره كوچك و كوچك تر ميشه
ناشناس
۱۲:۰۶ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
با این وضعیت باید منتظر قطعی بوحشتناک باشیم.ترمز نداره یا شاید هم راننده.
صادق
۱۱:۵۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
آب از سرچشمه گل آلود است
ناشناس
۱۱:۵۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
تا بوده همین بوده هیچ کسی نظارت نمیکنند
ناشناس
۱۱:۳۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
زدن این حرفها فایده ای ندارد،این سونامی گرانی ها،بیکاری و کوچک شدن سفره ما مردم تا کجا میخواهد ادامه یابد؟!!! خودمان را گول نزنیم،افزایش چند باره هر سال قیمتها با افزایش چند صد در صدی قیمتها در این چند ماهه و نابسامانی بازارهای مختلف نشان ازسوء مدیریت برخی از مسئولین و دولتمردان هست،این حرف من جوان ایرانی نیست،حرف بسیاری از اقتصاد دانها و مردم و نمایندگان مردم است، معلوم نیست چرا اقدام و فکر عاجلی توسط دولت صورت نمیگیرد،مسئولین فقط نظاره گرند و تنها به گفتن یکسری صحبتهای سطحی و خلاف واقع بسنده میکنند،انگار نه انگار، مردم بزرگوار و مظلوم که پای انقلاب هستند و خواهند بود و پاسدار خون شهدا هستند و دیگر چه باید بکنند که نکرده اند؟!!! مردم که نمیتوانند منکر و بی خیال معیشت و زندگی و خرید مایحتاج خود شوند!! بحث اندک مرفعین جامعه را به پای کل جامعه نگذارند، شما مسئولین بایدبه فکر ما جوانان و مردم باشید...
ناشناس
۱۱:۲۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
اقا مگه همه چی به دلار نمیره بالا پس حقوق ها رو هم با دلار ببرید بالا
ناشناس
۱۱:۲۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
اقا مگه همه چی به دلار نمیره بالا پس حقوق ها رو هم با دلار ببرید بالا
ناشناس
۱۱:۰۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
گوشت گوسفند شده 75 هزار تومان.........
درحالی که گوسفندان از مراتع تغذیه کردندند و از منابع ملی استفاده کردند که متعلق به تمام مردم ایران است و چیزی که با دلار خریداری شده باشد و به خورد گوسفندان داده شده باشد در جیره گوسفند نیست.
حالا انصاف است گوشت گوسفند رو وقتی تغذیه مفت داشته را من گران بخرم.
الان اکثر کالاها همین شرایط را دارند.
مشکل سیستم اقتصادی کشور است که خودش به این گرانی دامن میزند.
ناشناس
۱۱:۰۳ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
سلام الآن یه سری به کافی نت ها بزنید .....سایپا مردم رو سرکار گذاشته.....
ناشناس
۱۱:۰۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
واقعا تاسف داره چی میشه گفت
ناشناس
۱۰:۵۳ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
چرا باید ما شاهد این وضعیت نا به سامان اقتصادی باشیم
ناشناس
۱۳:۰۲ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
خدا خودش به فریادمون برسه
ناشناس
۱۰:۳۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
مسئولان قول داده بودین بخدا قول داده بودین !
ناشناس
۱۳:۱۲ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
رو قولشون حساب باز کن ...
امید
۱۰:۳۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
چیزی گران نمیشه ارزش پول ماست که تو یرپایینیه
1
۱۰:۲۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
اسراییل 25 سال آینده را نخواهد دید.
ناشناس
۱۰:۲۶ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
خیالتون راحت این قیمتها باقی میمونه و دیگه پایین نمیاد بیخود دل به پایین اومدن قیمتها نبندید...هر وقت پوشاک بچه و دستمال کاغذی از صفر تا صد تولید شید میشه گفت به خود کفایی رسیدیم
ناشناس
۱۷:۴۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
کی قیمت ها پایین اومده که الان بیاد!!!!!!
ناشناس
۱۰:۲۳ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
نظارت هیچ کاری نمیکنه چرا خودمان را بخواب زدیم کاسبی که پول دارو رفت امد و کلا هزینش بره بالا معلومه که جنسشو گران میده این طبیعیه حالا یه عده از این وضع سوءاستفاده هم میکنن یه عده هم سر مردم شیره میمالن که ما نظارت میکنیم: قصه پرتکرار شرم اور
ناشناس
۱۰:۱۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
پس اینهمه جنس احتکار شده مثل برنج و عدسو ...کشف شد چرا با قیمت پایین تو بازار عرضه نکردند تا قیمتها شکسته بشه؟اصلا چکارش کردند؟این پرس وجو ها وظیفه شما خبرنگاران هستش پس چکار میکنید برید از مسولان بپرسید.
ناشناس
۱۰:۰۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
چرا کسی رسیدگی نمیکنه؟ مسئولان کجا هستن؟
علی
۰۹:۴۵ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
متاسفانه برخورد ونظارت ضعیف است
ش
۰۹:۳۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
کلا بیخیال ریال بشین بیاین حقوقارو هم ب دلار بدین
ناشناس
۰۹:۰۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
یک سئوال برای من مصرف کننده همیشه بی جواب مونده که این سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده کجا از ما حمایت کرده؟
بهلول
۰۸:۴۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
واقعا" تقصیر کی هست
ناشناس
۰۸:۴۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
گرونی گرونی میاره...چرا باید به گرونی فکر کنیم...ارزون کنید تا کالای دیگه هم با الگوگیری ارزون شه
ناشناس
۰۸:۳۵ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
واقعا که چه خبره !
علی۳۱۳
۰۸:۲۶ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
عده میخوان مردم رو نسبت به نظام بدبین کنن
ناشناس
۰۹:۲۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
یا درگير گرانی هستيم یا خشکسالی...
ناشناس
۰۹:۴۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
واقعا جای تاسف داره
ناشناس
۰۹:۴۶ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
با اتحاد میتونیم مشکلات را حل کنیم
فرهاد
۱۱:۱۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
تکلیف مردم چیه؟ در جریان باشید همه مردم بخصوص قشر متوسط و ضعیف شرایط خوبی ندارن و چشم امیدشون به مسئولین نظام هست.ادامه روند فعلی برای عده ای غیرقابل تحمل شده.تو رو خدا رسیدگی کنید
ناشناس
۰۸:۲۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
خواهشا نظارت ها را بیشتر کنید
ناشناس
۰۸:۲۱ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
خدا خودش کمکمون کنه با این وضعیت اقتصادی باید چکار کنیم
ناشناس
۰۸:۰۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
سالي چند بار قيمتها را افزايش دادند.
ناشناس
۰۹:۲۹ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
به تعداد مثبت بینهایت بار
ناشناس
۰۸:۰۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
سالي چند بار قيمتها را افزايش دادند.
ناشناس
۰۷:۳۹ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
همه چی گرون کی به کی