وی با بیان اینکه سری جدید برنامه تلویزیونی «هزارداستان» نیز مانند ادوار گذشته با فرم و ساختار گفتگو محور روی آنتن خواهد رفت، افزود: ما در برنامههای مختلف سیما و «هزارداستان» امتحان کردیم، زمانی که قصهها حاکم هستند، یک برنامه رنگ و بو میگیرد. البته باید در نظر داشت که گاهی رسالت یک برنامه آوردن چهرههای سلبریتی است که مخاطب را سمت خود میکشاند، اما «هزارداستان» نشان داد روایت قصهها با میزبانی خود مردم موفقتر بوده است.
طراح و کارگردان برنامه تلویزیونی «هزارداستان» بیان کرد: شاید افتخار برنامه «دورهمی» این باشد که یک شب پروفسور سمیعی را به برنامه آورده است؛ اما پُز ما این است که روایتگر قصههای مردم میشویم و از خود مردم برای مردم روایت میکنیم. البته هنرمندان و چهرههای مطرح فرهنگی هنری هم به ما لطف کردند تا مقابل مهمانان ما بنشینند و قصه آنها را روایت کنند.
نوابی نژاد با اشاره به اینکه برنامه «هزار داستان» برای اولین بار رمضان سال گذشته روی آنتن رفت، اظهار کرد: این برنامه رمضان سال گذشته روی آنتن رفت و توانست مخاطبان خود را جذب کند و بعد از آن در ماه محرم و صفر به دلیل اینکه برنامه «دورهمی» و «خندوانه» در جدول پخش نبود، مخاطبان بیشتری را به دست آورد. در رمضان امسال اما، ساعت پخش خوبی نداشتیم. با این حال برنامه ما بعد از سریالهای پرطمطراق شبکههای سیما و برنامه «خندوانه» جزو پربینندهترین برنامههای سیما در رمضان ۹۷ شناخته شد.
وی یکی از مهمترین جذابیتهای این برنامه را روایت قصهها دانست و گفت: وقتی در تاکسی مینشینیم، گوشمان برای شنیدن قصههای مردم تیز میشود. ما هم در «هزارداستان» همین شگرد را به کار گرفتیم تا قصههای مردم را بشنویم و آن را به مخاطبان ارائه بدهیم. البته در این برنامه قرار نیست بیننده تماماً گفتگوی ما با مهمان را تماشا کند؛ بلکه ما بخشهای مختلفی را در قالب مستند برای معرفی مهمانهای هرشب آماده کردهایم و روی آنتن خواهیم برد.
نوابینژاد در پایان درباره نوع اجرای این برنامه یادآور شد: امسال فقط یک میزبان (چهره فرهنگی، هنری و ورزشی و ...) و یک مهمان (از میان مردم) داریم. سال گذشته، اردشیر رستمی مجری اصلی برنامه بود که در ابتدا چهره فرهنگی و هنری هر شب را معرفی میکرد و سپس آن هنرمند راوی قصه مهمان میشد.
گفتنی است؛ برنامه تلویزیونی «هزارداستان» کاری از شبکه نسیم در ماه محرم و صفر هر شب روی آنتن خواهد رفت.
انتهای پیام/