وی با بیان اینکه رونق بازار تولید موتور آسانسور زمینه را برای افزایش کیفیت این کالا فراهم خواهد کرد گفت: کارخانه هایی که تا پیش از نوسانات نرخ ارز با 30 درصد ظر فیت فعالیت کرده اند هم اکنون بصورت سه شیفت و با ظرفیتی بالاتر از 100 درصد در حال تولید هستند.
دبیر اتحادیه آسانسور ظرفیت تولید موتور آسانسور را در کارخانه های داخلی بیش از 3.5 هزار موتور در ماه دانست و ادامه داد: به علت توجه نشدن به این صنعت تاکنون، تکنولوژی آن پیشرفت مناسبی نداشته است که این روند سبب وجود 30 درصد پرت انرژی در موتورهای فعلی شده است.
طباطبایی با اشاره به امکان افزایش کیفیت این کالا گفت: اگر از تولید حمایت و تسهیلات به این بخش پرداخت شود تولید کنندگان می توانند ماشین آلات خود را به روز کرده و با کمک متخصصان زبده سطح تکنولوژی موتورها را به روز کنند.وی با بیان اینکه تولید کنندگان آمادگی ورود به این بازار پررونق را نداشتند ادامه داد: تا 6 ماه آینده تولید کنندگان در وضعیت ایده آل قرار خواهند گرفت در صورتیکه سیاست کشور نیز از ثبات برخوردار شود.
دبیر اتحادیه آسانسور با اشاره به صدور استاندارد برای 17 هزار آسانسور در سال در تهران افزود: هر کارخانه تولید کننده موتور آسانسور با ظرفیت 30 موتور در روز بیش از 400 نفر را مشغول به کارخواهد کرد بنابراین با رونق این صنعت می توان زمینه اشتغال قابل توجهی را در کشور فرآهم کرد.
انتهای پیام/