سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری:

مجموعه فرهنگی شمس در محل آرامگاه شمس تبریزی احداث می‌شود

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: عملیات اجرایی مجموعه فرهنگی شمس در محل آرامگاه شمس تبریزی احداث می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: عملیات اجرایی مجموعه فرهنگی شمس در محل آرامگاه شمس تبریزی با همکاری شهرداری خوی به مساحت بالغ بر ۷۰۰۰ مترمربع شامل یادمان، مجموعه فرهنگی و موزه در این مجموعه ایجاد می شود.

وی ادامه داد: اشعار مولانا حاوی مغاهیم بزرگ انسانی و تدایی کننده اوج خوبی هاست. هرجا که انسان در کلام غافل می‌شود، شعر به کمک می‌آید تا بتواند مفاهیمی را از دل بر می‌آید را منتقل کند، و در اشعار مولانا این مفاهیم را در اوج میبینم.

مونسان افزود: بی جهت نیست موضوع مولانا و اشعار ایشان موضوع پژوهشگران شرق و غرب و مقالات و کتاب‌های متعددی در مورد شمس و مولانا به نگارش درآمده است و هرجا که نام مولانا در کتاب‌ها و مقالات می‌آید، نام شمس نیز به چشم می‌خورد.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با ابراز خرسندی از گسترش روز افزون شمس پژوهی به غرب گفت:: به عنوان نمونه دانشگاه‌های کشور انگلیس تدریس بخش‌هایی از مثنوی و غزلیات شمس را که از رشته ادبیات فارسی تفکیک ناپذیر و بخشی از ایران شناسی است را آموزش می‌دهند.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به موضوع امروز گردشگری و استفاده بهینه برخی کشور‌های کوچک همسایه که به لحاظ قدمت تاریخی و جاذبه‌های گردشگری ناچیز و حتی وسعت جغرافیایی بسیار کم توانسته اند از مزیت‌هایی که خودشان ایجاد کرده اند حجم زیاد گردشگر را جذب نمایند، بیان کرد: کشور ما با سابقه تاریخی زیاد و تمدن کهن که به اذعان کارشناسان جهان جزو ۱۰ کشور دارای پتانسیل‌های گردشگری دنیا می‌باشد، نتوانسته آنچنان که باید از این مزیت‌ها استفاده نماید و لازم است با برنامه ریزی صحیح از این موقعیت‌ها حداکثر استفاده و بهره را در جذب بیشتر گردشگر داشته باشیم.

علی اصغر مونسان در ادامه به ابعاد اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی در صنعت گردشگری پرداخت و گفت: در بعد اقتصادی گردشگری موجب ارز آوری و تحرک بخش‌های اقتصادی می‌شود و در بعد اجتماعی باعث نشاط و پویایی جامعه می‌شود و در بعد فرهنگی هم گردشگری اوج معرفی فرهنگ غنی کشور به مردم جهان است.

وی افزود: بر اساس همین موضوعات و مزیت‌ها دولت تدبیر و امید موضوع گردشگری را جزو اولویت‌های خودش معرفی کرده و هم اکنون در کشور ۱۹۰۰ پروژه گردشگری با اعتبار بالغ بر ۴۳۰۰۰۰ میلیارد ریال در حال اجرا است و ان شاءالله به همت و تلاش دولت دوازدهم و فعالان حوزه گردشگری بنا داریم ۱۲۰۰ پروژه را به اتمام برسانیم و بالغ بر ۷۶۰۰۰ تخت به مجموعه تخت‌های اقامتی اضافه خواهد شد.

شایان ذکر است، این همایش با حضور ۳۰۰ پژوهشگر داخلی و خارجی روز پنجم شهریور ماه در جوار بارگاه شمس عارف نامی در خوی با سخنرانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح شد که در بخش جشنواره ملی شمس و مولانا در دو بخش آوا‌ها و نما‌ها ۹۶ اثر به دبیرخانه این جشنواره ملی از ۸ استان کشورمان ارسال شده است.

همچنین ۱۹۳ مقاله در ۱۲ محور به دبیرخانه همایش ارسال شده است که ۱۶ مقاله به عنوان مقالات برتر در همایش ارائه خواهد شد.

این همایش هفتم شهریور با حضور مونسان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی و با معرفی آثار برتر موسیقی، خوش نویسی، همچنین ارائه کنندگان مقاله‌های برتر به پایان رسید.

 

انتهای پیام/ی

 

مونسان در خوی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.