حجت الاسلام والمسلمین حمیدرضا ارباب سلیمانی ادامه داد: در ایام دهه امامت و ولایت علاوه بر مناسبت های دینی از دوم شهریور گرامیداشت هفته دولت را خواهیم داشت. این هفته فرصت مناسبی برای مسئولان است که در آن خدمات، تلاش ها و دستاوردهای خود را برای مردم بازگو کنند.
وی افزود: در آستانه عید غدیرخم همه بخش های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های ستادی، سازمانی و استانی اقدامات و فعالیت های مختلفی پیش رو دارند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: همه باید بدانیم این عید نقشه راه برای همه عصرها و نسل ها است. عید غدیرخم هم راه است و هم راهنما و در این روز توصیه هایی از طریق روایات به مسلمانان شده است.
وی افزود:این روز به عنوان روز لبخند معرفی شده است. در این روز توصیه شده جشن و سرور برپا کنیم و بهترین لباس های خود را به تن کنیم و در درگاه الهی از نعمت ولایت شکرگزاری کنیم.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: عید غیرخم همچنین روز اخوت و برادری و روز انفاق و احسان است. روز روزه داری و افطاری دادن و روز صلوات بر محمد و آل محمد (ص) است. در این روز روایت شده دعاها اجابت می شود.
ارباب سلیمانی در ادامه با اشاره به اقدامات و فعالیت های بخش های مختلف این وزارتخانه در دهه امامت و ولایت گفت: در تاریخ هجدهم مرداد سال جاری در وزارت کشور نشستی برگزار شد و در آن دبیران اجرایی بنیاد بین المللی غدیر در دستگاه ها از مراکز و استان ها حضور داشتند. برنامه ها و سیاست های امسال این دهه از طریق ریاست این بنیاد تبیین شد. پس از این نشست در تاریخ بیست و چهارم مرداد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ستاد اجرایی دهه امامت و ولایت با محورهای کاری مشخص تشکیل شد.
وی ادامه داد: در این جلسه مقرر شد در هر حوزه با مشارکت همکاران، مراسم جشن و سرور در بخش های مختلف وزارتخانه، سازمان ها و مراکز استان ها برگزار شود.
ارباب سلیمانی افزود: مهمترین رسالت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مناسبت های مذهبی ارتقای فرهنگ عمومی است که از طریق معرفت افزایی و شبهه زدایی صورت می گیرد. به عنوان مثال در همین عید غدیرخم از یک سو باید آگاهی های ما نسبت به این جریان افزایش یابد و از سوی دیگر باید تلاش کنیم شبهاتی را که دشمنان درباره این روز و ولایت مطرح می کنند پاسخگو باشیم.
وی با اشاره به ظرفیت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای انجام فعالیت های عید غدیرخم ادامه داد: از جمله این ظرفیت ها می توان به همکاری در برگزاری جشنواره سالانه بین المللی شعر غدیر اشاره کرد. این جشنواره با همکاری بنیاد بین المللی غدیر هر ساله در نیمه دوم سال برگزار می شود همچنین می توان از ظرفیت همایش ها و نشست های علمی و تخصصی با محوریت غدیر بهره ببریم و از قالب هایی مانند عکس، انیمیشن، تئاتر، نقاشی، گرافیک، خوشنویسی،کتاب، کانون های فرهنگی هنری مساجد، کتابخانه های عمومی کشور، موسسات فرهنگی، هنری و قرآنی و ... نیز می توان در این زمینه با هدف معرفی فرهنگ غدیر بهره برد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور دینی و فرهنگی با تبریک روز عید غدیرخم گفت: این روز، روز اکمال دین و الگوی تمام عیار برای همه مسلمانان جهان است. این روز تنها یک حادثه نیست بلکه یک جریان است، می توان از آن به عنوان روز یأس دشمنان یاد کرد.
وی ادامه داد: رسالت امروز ما استفاده از ظرفیت های دیداری، شنیداری و نوشتاری در معرفی جایگاه امامت و ولایت در فرهنگ اسلامی است.
ارباب سليمانی گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این ایام اقدامات مختلفی داشته است. برگزاری مراسم جشن و سرور در واحدهای مختلف، حمایت از آثار به ویژه کتب با موضوع غدیر، ابلاغ عناوین دهه ولایت و امامت به تمامی زیرمجموعه ها، برگزاری جشنواره رسانه های دیجیتال علوی از سوی مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، مسابقات کتابخوانی و نقاشی در حوزه کودکان از سوی نهاد کتابخانه های عمومی کشور در ٣١ استان کشور، برگزاری جلسات گفت و گو درباره معرفی کتاب های غدیری از سوی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، پخش فیلم سینمایی کاتیوشا در ساختمان مرکز وزارتخانه، پوشش اخبار این حوزه از سوی سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران و ... از جمله این اقدامات است.
وی با اشاره به اقدامات این حوزه در بخش برون مرزی نیز افزود: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برنامه اعزام گروه های هنری و آیینی به خارج از کشور دارد. این گروه ها در نمایندگی های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران حضور می یابند و برنامه های خود را در این ایام اجرا می کنند. ارسال کتب و بروشور به مناسبت عید غدیرخم یکی دیگر از این اقدامات در حوزه برون مرزی است که از طریق سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی صورت می گیرد.
ارباب سلیمانی ادامه داد: بیش از ٦٠ نمایندگی خارج از کشور برای برگزاری جشن های اعیاد قربان و غدیرخم اعلام آمادگی کرده اند.
انتهای پیام/