سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دلیل جالب ژاپنی ها برای تولید غذاهای پلاستیکی + تصاویر

غذاهای پلاستیکی در ویترین رستوران های ژاپنی ایده جالبی است که برای حل مشکلات توریست ها در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در کشور ژاپن بعضی از رستوران ها در پشت ویترین های خود غذاهایی را به نمایش گذاشتند که مواد تشکیل دهنده انها پلاستیک است. اشتباه نکنید این غذاها خوراکی نیستند بلکه تنها برای جذب مشتری در ویترین قرار گرفتند.

بسیاری از گردشگران هستند که به زبان ژاپنی تسلط ندارند این رستوران کار را برای آنها راحت تر کرده است. غذاها را پشت ویترین گذاشته تا آنها با اشاره به خوراکی مورد نظر بتوانند خیلی ساده سفارش دهند.

کمپانی سامپورا از سال 1917 اقدام به تولید مواد غذایی مصنوعی کرد و بعد از سال ها ،رستوران های ژاپنی به این نتیجه رسیدند که از تولیدات این کمپانی در رستوران هایشان استفاده کنند.

انتهای پیام/

غذاهای پلاستیکی در رستوران های ژاپنی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.