وی ادامه داد: نظام سلامت در هنگان وقوع بحران باید اطلاعاتی کامل از منابع موجود و امکاناتش جمعآوری کند تا بتواند نیروها را به بهترین شکل در سطح منطقه حادثه دیده توزیع کند.
قائم مقام سازمان اورژانس کشور در امور بحران تأکید کرد: جمعآوری اطلاعات مدیریتی و عملیاتی در زمان وقوع بحران باعث میشود تصمیمگیری درست در زمان وقوع بحران انجام شود و امکانات مورد نیاز مانند برپایی بیمارستانهای صحرایی صورت بگیرد، به طوری که اطلاعات از محل حادثه جمعآوری شده و تصمیمگیری در خصوص میزان امکانات مورد نیاز و نیروهای کادر پزشکی و پرستاری صورت میگیرد.
وی گفت: دستورالعمل جمعآوری اطلاعات توسعه فرایندهای مراکز هدایت عملیات در حال تدوین است و این کار در راستای هماهنگی بیشتر فرماندهان در زمان وقوع حوادث و مدیریت انجام کارها انجام میشود.
وی اظهار کرد: مراکز هدایت عملیات یک مرکزی پیش رو و هدایت شونده است و تدوین سامانه جمع آوری اطلاعات به منظور ارزیابی و اطلاع از میزان ظرفیتهای خانههای بهداشت و مراکز درمانی است.
خانکه یادآوری کرد: طراحی ساختار مدیریت و فرماندهی در زمان وقوع حوادث و بلایا در راستای اقدامات مؤثرتر در زمان وقوع حوادث به وسیله عوامل اورژانس انجام میشود.
انتهای پیام /