وی ادامه داد: اقلام اصلی لوازم التحریر مثل مداد، پاک کن و خودکار هم از داخل و هم از خارج تامین می شود؛ اکنون که وارداتی صورت نمی گیرد، این فضای خالی باید با تولیدات داخلی پر شود.
رئیس اتحادیه نوشت افزار و لوازم مهندسی درباره مشکلات تولیدکنندگان داخلی گفت: تولیدکنندگان در ماه های اول سال جاری با وجود اینکه کالاهایشان در گمرک موجود بود به دلیل پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز امکان ترخیص اجناس خود را از گمرک نداشته اند.
فرزانیان به بخشنامه صادر شده توسط وازرت صنعت معدن و تجارت، اشاره کرد و افزود: طبق این بخشنامه کالاهایی که از قبل در گمرک موجود بوده، باید ترخیص شود . این امر مسیر را برای تولیدکنندگان هموار می کند.
بیشتر بخوانید:نوشتن مشق حمایت از نوشت افزار ایرانی با لوازم التحریر خارجی! + فیلم
وی تولید مواد اولیه نوشت افزار و لوازم مهندسی را در داخل کشور ممکن دانست و بیان کرد: با در اختیار قرار دادن مواد اولیه و تسهیل شرایط برای تولیدکنندگان این امر دور از دسترس نخواهد بود.
رئیس اتحادیه نوشت افزار و لوازم مهندسی با تاکید بر واردات 60 درصدی در مقابل تولید 40 درصدی لوازم التحریر در داخل کشور تشریح کرد: واردکنندگان برای واردات کالا ارز آزاد می پردازند، ارز آزاد نیز موجب افزایش قیمت کالا شده و در نتیجه قدرت خرید مردم کاهش می یابد.
فرزانیان با اشاره به مشکلات تولید کننده ای که 70 درصد چسب نواری کشور را تامین می کند گفت: برای تولید این چسب به مواد پتروشیمی نیاز داریم که به دلیل گران شدن مواد پتروشیمی تولید این محصول کاهش یافته و کمبود ماده اولیه سازنده این چسب هنوز جبران نشده است.
وی در پایان تصریح کرد: برای جلوگیری از به وجود آمدن کمبود در ماه های آینده دولت و سایر نهاد ها باید به حل مشکلات تولید کنندگان بپردازند.
انتهای پیام/