سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری کارگاه آموزشی ISO22000 قطب سوم کشوری در کرمانشاه

کارگاه آموزشی ISO22000 قطب سوم کشوری با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی استانهای کرمانشاه ، کردستان، ایلام و همدان در کرمانشاه در حال برگزاری است .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کارگاه آموزشی ISO22000 قطب سوم کشوری با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی استانهای کرمانشاه ، کردستان، ایلام و همدان در کرمانشاه گفت : سالانه 600میلیون نفر در جهان دچار مسمومیت غذایی می شوند و 426هزار نفر نیز بر اثر این مسمویت جان خود را از دست می دهند.

وی گفت: سالیانه 2میلیون نفر در ارتباط با تغذیه ناسالم بصورت مستقیم یا غیر مستقیم جان خود را از دست می دهند.

وی افزود: جامعه سالم زیربنای توسعه کشور است و یکی از پیش نیازها و ضرورت های اصلی، برخورداری از تغذیه ایمن درجامعه است.

مستوفی با اشاره به ضرورت تامین زنجیره غذای سالم عنوان کرد: ایمنی غذا یعنی عاری بودن غذا از هر نوع آلودگی میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی به طوریکه مصرف کننده با مصرف آن دچار هیچ عارضه ای نشود . این یک تعریف ساده است اما فراهم کردن شرایط برای حاصل شدن این ایمنی کار بسیار پیچیده ای است.

این کارگاه دو روزه (سه شنبه و چهارشنبه 6و7 شهریور)در معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی به کار خود ادامه خواهد داد.

 

 

انتهای پیام/د

 

 

جامعه سالم زیربنای توسعه کشور است

 

 

 

برچسب ها: اخبارپزشکی ، سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.