سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در نشست خبری سی و پنجمین کنفرانس انجمن پارک علم و فناوری مطرح شد؛

افزایش سرمایه گذاری شرکت‌های فناور در کشور

معاون پژوهشی وزارت علوم در ادامه با اشاره به آمار مراکز رشد در سال های اخیر اضافه کرد: تعداد مراکز رشد در سال ۹۱،از ۱۳۱ مرکز رشد به ۱۹۳ مرکز رشد تا پایان سال ۹۶ رسیده است.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مسعود برومند معاون پژوهشی وزارت علوم در نشست خبری سی و پنجمین کنفرانس انجمن پارک علم و فناوری که در وزارت علوم برگزار شد گفت: سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارک‌های علم و فناوری و مناطق نوآوری از دوم تا پنجم سپتامبر 2018 (یازدهم تا چهاردهم شهریور 1397) برای نخستین بار به میزبانی جمهوری اسلامی ایران و توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شهر تاریخی اصفهان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: موضوع اصلی این کنفرانس جهانی پارک‌های علم و فناوری و مناطق نوآوری سال 2018، به سوی شهرها و جوامع پایدار، پرورش و ترویج اکوسیستم‌های نوآوری است.

معاون پژوهشی وزارت علوم تصریح کرد: محورهای اصلی کنفرانس شهرها، پارک‌های علم و فناوری و مناطق نوآوری: چالش‌ها و استراتژی‌ها، ابزارها و عملکردهای جدید برای شهرها و مناطق نوآوری، چالش‌های جوامع و شهرها و نقش پارک‌های علم و فناوری برای غلبه بر چالش‌ها از طریق نوآوری اجتماعی و کارآفرینی برای رشد و پایداری در پارک‌های علم و فناوری و مناطق نوآوری است.

برومند افزود: همچنین کنفرانس IASP 2018، هفت محور فرعی شامل نوآوری باز و چالش‌های پیش روی شهرها، بازسازی ساختارهای قدیمی برای شکل‌گیری اقتصاد دانش‌بنیان، فناوری اطلاعات و ارتباطات در خدمت توسعه پایدار: نقش پارک‌های علم و فناوری و سایر مناطق نوآوری، تاثیر پارک‌های علم و فناوری و مناطق نوآوری در شکل‌گیری شهرهای مولد و بهره‌ور، هم‌پیمانان جهانی در روند بین‌المللی‌سازی، چگونگی جذب نخبگان در شهرها، پارک‌های علم و فناوری و مناطق نوآوری و عملکرد و فعالیت شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری در رویارویی با چالش‌ها و نقاط قوت حاصل از تمرکز بر روی اهداف توسعه پایدار سازمان ملل دارد.

وی بیان کرد: عمر مباحث دانش بنیان در کشورمان زیاد نیست و در اواخر دهه ۷۰در این حوزه ورود کردیم به طوری که دانشگاه های کشور هم در این مباحث ورود پیدا کردند.

معاون پژوهشی وزارت علوم در ادامه با اشاره به آمار مراکز رشد در سال های اخیر اضافه کرد: تعداد مراکز رشد در سال ۹۱،از ۱۳۱ مرکز رشد به ۱۹۳ مرکز رشد تا پایان سال ۹۶ رسیده است.
برومند در ادامه در خصوص علائم تجاری شرکت ها گفت: صادرات شرکت ها از سال ۹۱ تا ۹۶ به 770  میلیارد دلار رسیده است.

در ادامه نشست خبری، حسن خاکباز معاون پشتیبانی واحد فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: از سال ۲۰۰۹ این کنفرانس به ترتیب در کشورهای آمریکا، کره، دانمارک، برزیل، قطر، روسیه و ترکیه برگزار شده است و در آخرین دوره که در کشور روسیه برگزار شد با آرای کشور های حاضر در کنفرانس، ایران به عنوان میزبان کنفرانس ۲۰۱۶ انتخاب شد.

وی با اشاره به ۱۵۸ مقاله ارسال شده به دبیرخانه ادامه داد: این آمار در ۱۰ دوره اخیر رکوردار بوده و ۳۵ مقاله از تعداد کل مقاله ها به صورت شفاهی ارائه خواهد شد.

دبیر اجرایی کنفرانس جهانی پارک های علم و فناوری و مناطق نوآوری افزود: این مقالات از ۲۰ کشور که عضو انجمن علمی پارک های علم و فناوری هستند به اصفهان رسیده که تعداد چهار مورد از این مقالات از ایران است.

خاکباز تصریح کرد: محور اصلی موضوع مقالات حرکت به سوی شهرها و جوامع پایدار، ترویج اکوسیستم های نوآوری، نقش پارک های علم و فناوری بر روی چالش های شهری است.

وی با بیان اینکه انجمن جهانی پارک های علم و فناوری و مناطق نوآوری دارای ۴۰۰ عضو از ۷۶ کشور جهان است، افزود: مهمانسرای عباسی استان اصفهان میزبان ۲۰۰ مهمان خارجی و ۴۰۰ مهمان از ایران خواهد بود که مهمان ها می توانند در این برنامه با یکدیگر مذاکرات دو جانبه داشته باشند و ایده های خود را در اختیار یکدیگر قرار بدهند.

دبیر کنفرانس ادامه داد: برنامه های فرهنگی نیز برای بیشتر شناخته شدن شهر اصفهان در چهلستون برگزارخواهیم کرد تا مهمان ها با شهر اصفهان و میراث فرهنگی آن بیشتر آشنا شوند.

معاون پشتیبانی واحد فناوری شهرک علمی تحقیقاتی بیان کرد: مهمانان ویژه ای از ایران و دیگر کشورها دعوت کرده ایم که از ایران، معاون اول رئیس جمهور و معاون وزیر فناوری و اطلاعات مهمان اصفهان خواهند بود.

وی ادامه داد: از کشور های آلمان، ترکیه و کره جنوبی نیز سخنران هایی در زمینه توسعه پایدار شهر، کار آفرینی و برنامه ریزی شهر نوآوری خواهیم داشت.

خاکباز در ارتباط با انتخاب اصفهان به عنوان میزبان این دوره از کنفرانس گفت: شهرک علمی - تحقیقاتی حدود ۲۰ سال است که عضو پارک های علم و فناوری است و میزبانی دو دوره کنفرانس های آسیایی این انجمن را داشته است بنابراین با استفاده از تجربیات سال های گذشته می تواند میزبان خوبی برای سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارک های علم و فناوری و مناطق نوآوری باشد.

وی ادامه داد: در این دوره از کنفرانس، میزبان کنفرانس ۲۰۲۰ از بین دو کشور مکزیک و اسپانیا انتخاب خواهد شد.

وی افزود: خوشبختانه رشد شرکت های فناور از ۱۹ هزار نفر به ۴۲ هزار نفر تا پایان سال ۹۶ رسیده و همچنین فروش شرکت ها در سال ۹۱ چیزی بالغ بر ۱۷۱ میلیارد تومان بوده و امروز این رقم به ۳۴ هزار میلیارد تومان رسیده است.

برومند در خصوص تولید شغل نیز گفت: میزان سرمایه گذاری تولید شغل چیزی بالغ بر ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان است که این رقم در صنایع صنعتی عدد بالایی به شمار می رود.

انتهای پیام/

نشست خبری سی و پنجمین کنفرانس انجمن پارک علم و فناوری

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.