سالنگی والی ولایت فراه افغانستان گفت:ظرفیتهای بسیار خوبی در دو استان خراسان جنوبی و فراه افغانستان وجود دارد که باید این ظرفیت ها را مغتنم شمرد.
وی افزود:در بازدیدی که از پایانه مرزی ماهیرود،منطقه ویژه اقتصادی بیرجند، شهرک صنعتی و دانشگاههای آزاد اسلامی و دانشگاه بیرجند داشتیم ظرفیتهای خوبی برای بازرگانی و بخش علمی و فرهنگی مشاهده کردیم .
سالنگی با اشاره به اینکه آمادگی برای گسترش روابط اقتصادی و فرهنگی دو طرف مهیا است،گفت:باید روابط بازرگانی دو طرف افزایش یابد که در این زمینه تفاهم نامه هایی امضا شد.
والی ولایت فراه افغانستان افزود:از مسئولان خراسان جنوبی درخواست داریم زمینه حضور هر چه بیشتر بازرگانان ما را در خراسان جنوبی فراهم کنند.
وی اظهار کرد:نیروهای انتظامی افغانی و ایرانی چون برادر هستند و ما با تأمین هر چه بیشتر امنیت مرزها از ورود مواد مخدر و قاچاق انسان و همچنین تروریسم به ایران جلوگیری می کنیم.
مروج الشریعه استاندار خراسان جنوبی نیز گفت:درخواستی که والی فراه و هیئت همراه دارند این است که مناسبات و مراودات در مرز گسترش یابد و این تقاضا بهترین عامل برای توسعه تجارت است.
وی افزود:مفاهمه مشترک بین مسئولان حاکمیتی اقتصاد،بهترین عامل توسعه در بخش گمرکی،حمل و نقل،خدمات تجاری و خدمات مسافربری برای سهولت رفت و آمد مسافران و مبادلات تجاری است.
مروج الشریعه بیان کرد:در ظرفیت های فرهنگی و دانشگاهی می توانیم همکاری های بسیار عمیق و گسترده ای را در زمینه تبادلات فرهنگی،مبادلات علمی- دانشگاهی و غیره داشته باشیم.
استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد:شرکت های دانش بنیان می توانند بخش قابل توجهی از استعداد ها و ظرفیت های موجود در ولایت فراه را بارور سازند و همکاری های مشترک داشته باشند.
وی گفت:باید از تمام ظرفیت هایی که در نوار مرز این استان با ولایت فراه وجود دارد و بخشی از آن مشترک است استفاده کنیم.
مروج الشریعه بیان کرد:مرز یزدان،میل ۷۳ و دوکوهانه نهبندان مکمل هایی برای مرز ماهیرود هستند.
وی تصریح کرد:آنچه در توان استان بوده و توسعه پذیر خواهد بود زمینه سازی و آماده سازی زیر ساخت ها است.
مروج الشریعه افزود:زیر ساخت های عمرانی و زیر ساخت های اقتصادی در نوار مرز استان به شدت مورد توجه است.
انتهای پیام/غ