وی افزود: در این روش بخشی از طول دوره رشد محصول در خزانه و درمساحت بسیار محدودتری نسبت به کشت مستقیم بذر در مزرعه سپری میشود و در مصرف نهادههای تولید صرفهجویی میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان از دیگر مزایای کشت نشایی چغندر قند را یکنواختی سطح سبز محصول، افزایش تولید و کاهش هزینههای عملیات وجین و تنک کردن مزرعه، کوتاه شدن مرحله کاشت تا برداشت و کنترل و کاهش عوامل خسارتزا مانند علفهای هرز و آفات و بیماریها عنوان کرد.
فضلی با بیان اینکه چغندر قند یک محصول با نیاز آبی بالا با طول دوره رشد در حدود 180 تا 200 روز است، افزود: با توجه به محدودیت منابع تامین آب و ضرورت مصرف بهینه آب، کشت نشایی چغندرقند با توجه به کاهش 3 تا 4 نوبت در آب آبیاری که مهمترین ویژگی این نوع کشت است، در دستور کار قرار گرفته و در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.