گرچه آسپیرین یک داروی نسبتا جدید محسوب می شود، اما این قرص از گیاه بید willow استخراج شده که به مدت 6000 سال به عنوان یک ضد درد مورد استفاده قرار گرفته است. بنا به توضیحات تیم تحقیقات، این مسئله مشخص نبود تا زمانی که دانشمندان ترکیب فعال موجود در بید، یعنی سالیسین salicin را استخراج و پاکسازی کردند که بعد از آن آسپرین به شکلی تولید شد که ما امروز از آن استفاده می کنیم.
در سیستم گوارشی سالیسین شکسته و به سالیسیلیک اسید salicylic acid تبدیل می شود که سالیسیلیک اسید به کاهش درد و التهاب کمک می کند. دانشمندان آلمانی قادر بودند سالیسین را به میزان زیاد تولید کنند اما برای غشا معده خیلی سخت بود. آسپرین به عنوان ترکیبی که قدرت اسیدی کمتری دارد تولید شد.
بیشتر بخوانید: تاثیر آسپرین در کاهش علائم آلزایمر
درد گاهی لازم است چرا که به عنوان یک نشانه هشدار دهنده از وجود مشکل و بیماری اطلاع می دهد، اما درد مداوم مشکل ساز است. به علاوه درد همیشه نشانه وجود مشکل و آسیب نیست و گاهی اجتناب ناپذیر است، به عنوان مثال گرفتگی های قاعدگی و سردرد.
آسپرین بر روی مولکول هایی تاثیر می گذارد که احساس درد را به مغز انتقال می دهند. در نتیجه مغز درد کمتری را ثبت می کند و واکنش التهابی کمتری نشان می دهد.
منبع: سیمرغ
انتهای پیام/