به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حجتالاسلام محمدامین فاطمی کیا، دبیر اجرایی طرح ضیافت علوی بنیاد غدیر خوزستان بیان داشت: طرح ضیافت علوی تا چهارمین سال خود فقط در اهواز و چند نقطه آن اجرا شد اما از سال ۹۵ با تشویق ما برخی از شهرها هم در اجرای این طرح مشارکت کردند و طرح در 2 سال ۹۵ و ۹۶ به صورت استانی به اجرا درآمد.
وی افزود: این طرح به صورت کشوری اجرا شد و دبیرخانه طرح ضیافت علوی در بنیاد غدیر خوزستان راهاندازی شد.
فاطمیکیا بیان داشت: پس از مهیای مقدمات کار، آشپزها کار پخت را شروع میکنند. امسال طرح در ۱۰ نقطه اهواز و ۱۶ شهرستان استان اجرا میشود. شعار ما اطعام ۱۲۴ هزار نفری است اما براساس آمار رسیده به بیش از ۱۷۰ هزار پرس افزایش خواهد داشت که احتمال دارد در روزهای آینده هم بیشتر شود؛ همه مبالغ و هزینههای طرح ضیافت علوی خودجوش و مردمی تامین شده و حتی اگر نهادهای دولتی کمکی هم برای طرح داشته باشند برای پخت غذا استفاده نمیشود بلکه در امور مربوط به تبلیغات و... صرف میشود.
وی عنوان کرد: ۱۰ نقطه اهواز شامل کوی سیدخلف، شریعتی جنوب، حصیرآباد، کوی مدرس، کوی علوی، ملاشیه، فاز ۲ پاداد، بهارستان، باغ شیخ، شهرک دانشگاه در طرح شناسایی شدند که به صورت میدانی غذا در آن توزیع میشود؛ همچنین طرح در شهرهای اندیمشک، ایذه، باغملک، بهبهان، حمیدیه، دزفول، سوسنگرد، خرمشهر، شادگان، شوشتر، لالی، ماهشهر، مسجدسلیمان، هویزه، بندرامام و کارون به اجرا درخواهد آمد.
دبیر اجرایی طرح ضیافت علوی بنیاد غدیر خوزستان افزود: توزیع به 2 شیوه میدانی و متمرکز انجام میشود؛ توزیع متمرکز و هدفمند در بیمارستانها و بخشهای شناسایی شده و البته توزیع در محل پخت غذا در جنب مسجد الغدیر هم صورت میگیرد.
وی بیان کرد: با همکاری صورت گرفته میان ما و کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان و موسسات خیریه افراد نیازمند شناسایی شدند و غذا میان مومنان و فقرا توزیع خواهد شد. همچنین همزمان با پخت غذا جشن متمرکز مردمی عید غدیر هم برگزار میشود که از سوی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خوزستان اهدا ۴۰۰ کمک هزینه خرید جهیزیه در آن اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/م