وی با اشاره با اینکه در چهار ماه نخست امسال ۸۱ هزار و ۳۷۸ نفر ساعت آموزش به دانشجویان علاقهمند به فراگیری آموزشهای مهارتی ارایه شده است گفت: با توجه به ظرفیتهای صنعتی و تولیدی استان بوشهر و با تعامل بخش خصوصی و دولتی در این زمینه شرایط مناسبی برای توانمندسازی اقشار مختلف جامعه هدف از جمله جوانان، فارغ التحصیلان دانشگاهی و روستاییان فراهم شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر با اشاره به تدوین طرح جامع مهارت آموزی در استان خاطر نشان کرد: طرح توانمندسازی دانشجویان و فارغ التحصیلان یکی از زیرگروههای طرح جامع مهارت آموزی است.
دراهکی با تشریح وضعیت اشتغال جوانان در کشور، افزود: برای برطرف کردن مشکل بیکاری فارغالتحصیلان در کشور و با توجه به اینکه استان بوشهر، باید به سمت دانشگاههای نسل سوم و کارآفرین حرکت کند تلفیق دانش با مهارت برای ایجاد اشتغال دانشجویان در دستور کار است.
وی، با بیان اینکه مهارت افزایی نقش مهمی در تحقق اهداف خود کفایی دارد تصریح کرد: با تکیه بر آموزشهای تئوری نمیتوان به اهداف بلندمدت کشور در خودکفایی دست یافت.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر خاطر نشان کرد: بی شک مهارت آموزی و تلاش به منظور ارتقاء مهارت افراد، سبب ایجاد امنیت شغلی پایدار، رشد و بهره وری، افزایش نرخ بازدهی، افزایش سطح دستمزد و رونق اقتصادی جامعه میشود و این امر نیازمند توجه بیشتر دانشگاهها در تربیت نیروی ماهر و کارآزموده برای تولید بهتر ثروت در جامعه است.
دراهکی با تاکید بر نقش مهم مهارت در فراهم شدن اشتغال اظهار کرد: توسعه مهارت آموزی دانشجویان، از اولویتهای دانشگاههای استان بوشهر باید باشد.
وی به آموزشهای مهارتی ویژه دانشجویان پرداخت و افزود: در چهار ماه نخست امسال ۹۰۰ نفر از دانشجویان استان بوشهر با آموزشهای مهارتی توانمند شدند.
انتهای پیام/ م