معاون بهداشت بهبود وضعیت بیماران دیابتی به میزان 55 درصد ، کنترل وزن در 52 درصد، بهبود وضعیت چربی های خون در 63درصد و کنترل فشار خون 55درصد مراجعین مراکز جامع خدمات سلامت با ارائه خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی 1095 کارشناس تغذیه را از دیگر اقدامات معاونت بهداشت در حوزه تغذیه عنوان کرد و افزود: تشکیل کمیته ملی و تدوین برنامه غنی سازی مواد غذایی با ویتامین D، اجرای پایلوت اثر بخشی غنی سازی آرد با ویتامین D علاوه بر آهن و اسید فولیک بر وضعیت ویتامین D سرم، اجرای برنامه مکمل یاری مادران باردار و شیرده با ویتامین د 1000 واحدی در شبکه، توزیع 180 هزار سبد غذایی میان مادران باردار و شیرده دچار سوء تغذیه نیازمند و افزایش پوشش برنامه از 51 درصد به 62 درصد با کمک بنیاد علوی و برگزاری 15000 کلاس و کارگاه های آموزشی تغذیه در دوران مختلف زندگی برای کارکنان بهداشتی – درمانی و سایر بخشهای ذیربط و مادران برای حدود 330 هزار نفر در قالب بسیج ملی از دیگر اقدامات معاونت بهداشت بوده است.
انتهای پیام/