سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نامساعد بودن هوا، هواپیمای وزیر نفت را مهمان شیرازی ها کرد

مدیر روابط عمومی اداره کل فرودگاه های استان فارس گفت: به دلیل نامساعد بودن هوا، پرواز حامل وزیر نفت از تهران به عسلویه، به سمت شیراز تغییر مسیر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، مدیر روابط عمومی اداره کل فرودگاه‌های استان فارس گفت: به دلیل نامساعد بودن هوا، پرواز حامل وزیر نفت از تهران به عسلویه، به سمت شیراز تغییر مسیر داد.

احسان استوار گفت: پرواز ۱۰۱۶ شرکت هواپیمایی ماهان که در مسیر تهران به عسلویه در پرواز بود به دلیل بدی هوا و نبود امکان فرود در ساعت ۹ و پنج دقیقه در فرودگاه شیراز به زمین نشست و وزیر نفت با هواپیمایی سپهران به تهران بازگشت.

وی ادامه داد: شرایط نامساعد جوی عسلویه سبب شد که علاوه بر این پرواز، ۲ پرواز دیگر از جمله پرواز شرکت هواپیمایی کاسپین که از تهران عازم عسلویه بود نیز در فرودگاه شیراز فرود آید.
انتهای پیام/ب

جزییات فرود هواپیمای حامل وزیر نفت در شیراز 

برچسب ها: هواپیما ، آلودگی هوا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.