وی افزود: وزارت ارتباطات برای پژوهش، ارزش قائل است و برای آن هزینه می کند و تمام تلاش مان این است که اعتبارات پژوهشگاه دچار مشکل نشود.
آذری جهرمی همچنین تصریح کرد: در فرآیند تحولات وزارت ارتباطات، نقش پژوهشگاه باید از تحقیقات به مدیریت تحقیق تغییر پیدا کند تا ما بتوانیم از تمامی ظرفیتهای علمی و تخصصی فاوا در کشور استفاده کنیم.
نصرالله جهانگرد معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات نیز در این جلسه با اشاره به اینکه پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات باید در تمامی فعالیتهایش رویکرد اقتصادی داشته باشد، گفت: علاوه بر آن آزمایشگاه های پژوهشگاه باید بتوانند به بازار خدمات دهند و نقش پژوهشگاه در رصد فناوری باید کاملا تعریف شده و مشخص باشد.
سیروس موثقی معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت نیز با بیان اینکه ما از تحقیقات و پژوهش انتظار داریم که مشکلات حال و آینده کشورمان را حل کند، گفت: انتظار داریم که این پژوهشگاه در تمامی عناوین ICT، سرآمد کشور باشد.
وی افزود: پژوهشگاه باید با قوی تر کردن تفکر استراتژی خود، ساختار خود را متحول کند، بطوری که دستاوردهای پژوهشگاه برای جامعه قابل لمس باشد.
همچنین محمد خوانساری رییس پژوهشگاه ارتباطات وفناوری اطلاعات «ایفای نقش مشاوره ای و پژوهشی در تحقق و به بار نشاندن طرحها و پروژ ها»، «رصد فناوری، آینده نگری و کمک به تدوین برنامه های بخشی و ملی»، «توسعه کسب و کارهای دانش بنیان حوزه فاوا با بهره گیری از مرکز نوآوری، مرکز رشد و پارک»، «توسعه فناوری های بومی و بومی سازی فناوری های پیشرفته» را مهمترین ماموریت های پژوهشگاه عنوان کرد.
انتهای پیام/