محققان مشاهده کردند چهار تن از ۵ استعمال کننده سیگار الکترونیکی در مقایسه با دو نفر دیگری که سیگار نمی کشیدند به خاطر قرارگیری دهان شان در معرض آکرولئین، آسیب به DNAشان بیشتر بود.
«سیلویا بالبو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نگران کننده ترین موضوع مربوط به ماده شیمیایی آکرولئین بود که با گرم شدن گلیسرول تولید می شود. گلیسیرین گیاهی و پروپیلن گلیکول دو ماده از چهار ماده اصلی موجود در مایع الکترونیکی هستند.
بیشتر بخوانید:تاثیر مصرف سیگار الکترونیکی در افزایش ریسک مرگ نوزاد
وی در ادامه می افزاید: «افرادی که چنین سیگارهای دود می کنند در مقایسه با افراد غیرسیگاری، با میزان صدمه بیشتری به DNA به دلیل آکرولئین روبرو هستند.»حال محققان قصد دارند این مطالعه مقدماتی را در گروه وسیع تری از افراد استعمال کننده سیگار الکترونیکی انجام دهند.
منبع:مهر
انتهای پیام/