شهریاری گفت: اسکله ۷.۵ هکتاری این بندر فقط ۲ متر عمق داشته و این موضوع تردد و پهلوگیری شناورهای تجاری و صیادی را دچار مشکل میکرد و بر این اساس پیگیریهای متعددی برای تحقق این خواسته مردم در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه با پیگیریهای انجام شده و از سال ۹۵ برای واگذاری این عملیات چند بار مناقصه برگزار شده بود، افزود: خوشبختانه پیمانکار تعیین شده نسبت به تجهیز کارگاه اقدام نموده و بزودی عملیات اجرایی لایروبی ۱۱۰ هزار متر مکعبی این اسکله آغاز خواهد شد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ۲۴ تیرماه سال جاری زمین مورد نیاز تجهیز کارگاه به پیمانکار پروژه تحویل شده و طبق قرارداد منعقد شده ظرف مدت ۱۲ ماه به اتمام خواهد رسید.
شهریاری تصریح کرد: اعتبار تخصیص یافته به این پروژه ٨۴ میلیارد ریال است و علاوه بر لایروبی تا عمق ۴.۳ متری، احداث دایک سنگی و انتقال مواد حاصل از لایروبی به آن نیز طبق قرارداد انجام خواهد شد.
نماینده دشتی و تنگستان توسعه بنادر این دو شهرستان را از جمله اقدامات موثر بر توسعه و اشتغال درون زا عنوان کرد و افزود: سطح استحصال پشت دایک سنگی اسکله بندر محمد عامری حدود ۳ هتار خواهد بود که این محوطه جدید پس از انجام مطالعات فنی، در برنامه آتی توسعه این اسکله به منظور احداث بارانداز، انبار، ساختمان اداری، گارد، آتش نشانی، برج کنترل و ... مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
شهریاری ضمن تشکر از همکاری مساعد سازمان بنادر و دریانوردی برای اجرای این پروژه و سازمان شیلات برای انجام لایروبی اسکله بندر لاور ساحلی با اعتبار ۵۲ میلیارد ریال، تاکید کرد: امیدواریم با تلاش مضاعف دستگاههای اجرایی و سازمان بنادر و دریانوردی شاهد تسریع در لایروبی و توسعه بنادر دو شهرستان دشتی و تنگستان باشیم.
انتهای پیام/م