دراهکی با اشاره به اهداف تعیین شده برای امسال در حوزه آموزشهای روستایی تصریح کرد: ارائه آموزشهای مهارتی به روستائیان مستلزم برنامهریزی دقیق کارشناسان از طریق نیازسنجی آموزشی و با کمک دستاندرکاران این امر، به ویژه دهیاران امکانپذیر است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر از پرداخت تسهیلات به توسعه زیرساختهای روستایی خبرداد و بیان کرد: از آنجائیکه شاهد مهاجرت روستاییان به شهر و تبعات آن هستیم، تاکید دولت در راستای مهاجرت معکوس روستاییان بوده که با ایجاد تسهیلات و رفاه لازم در روستاها به عنوان قطبهای تولید در جامعه نقش موثری در توسعه کشور داشته باشند.
وی با بیان اینکه در این راستا با برنامه ریزیهای صورت گرفته و تفاهم نامههای منعقد شده با دستگاههای اجرایی در این زمینه، نیاز سنجی برنامههای آموزشی در روستاهای استان صورت پذیرفت، افزود: جلساتی که با دهیاران، شورای اسلامی روستاها، بخشداران و کمیتههای اشتغال شهرستانها با محوریت فرمانداران برگزارشد، رشتههای مورد نیاز شهرستانها را احصاء کرده و در زمینه توسعه آموزشهای مهارتی در روستاها گام برداشتهایم.
دراهکی با بیان اینکه توانمند سازی افراد فاقد مهارت و ارائه آموزشهای مهارتی در راستای یاری رساندن به ایجاد اشتغال پایدار در جامعه و حفظ آن در جامعه شغلی کشور مهمترین رسالت سازمان آموزش فنی و حر فهای است، خاطر نشان کرد: خصیصه این آموزشها، نوعی پرورش کارآفرین است به این معنی که افراد پس از کسب مهارت و دانش فنی، قادر به کسب فرصتهای شغلی مناسبی است و یا در نهایت فرصت شغلی ایجاد کند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر با اشاره به نقش مهارت آموزی در روستاها در راستای توسعه اقتصادی هر بخش گفت: در چهار ماهه نخست امسال ۲۵۰ هزار نفر ساعت آموزش در بخش روستایی و عشایری استان ارایه شده است.
وی با بیان اینکه امسال آموزشهای مهارتی برای سههزار نفر از روستائیان استان ارائه میشود تصریح کرد: سال گذشته ۲ هزار نفر نفر از روستائیان استان بوشهر توانمند مهارتی شدند.
انتهای پیام/م