وی با اشاره به اینکه آموزشهای مهارتی باید از خانوادهها و از سنین کودکی ببین مردم ترویج شود، افزود: ۱۷ حرفه آموزشی در دانشگاه خلیج فارس بر اساس استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفهای شناسایی شده که زمینه سرمایه گذاری و تربیت نیروی انسانی در آنها برای ایجاد زمینههای اشتغال و جذب بازار کار ۱۰۰ درصد است و فنی و حرفهای استان تمام آموزشهای خود را در این حوزهها برگزار میکند.
دراهکی از ایجاد دفتر مهارت و دانشگاه با همکاری دانشجویان در دانشگاه خلیج فارس خبر داد و بیان کرد: در زمان شروع سال تحصیلی جدید دورههای گذر مهارت بر اساس ظرفیتها و نیاز دانشگاه برای دانشجویان برگزار میشود.
وی از برگزاری همایش دانشگاه و مهارت در بوشهر خبرداد و تصریح کرد: در راستای توسعه فرهنگ مهارت آموزی در جامعه فستیوال مهارت آموزی با همکاری دانشگاه خلیج فارس آبان امسال برگزار میشود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر با اشاره به اینکه مشاوره و هدایت شغلی دانشجویان زمینههای ورود به بازار کار را برای آنها مهیا میکند گفت: انتقال مهارتهای مورد نیاز جامعه هدف، از رسالتهای ماست و ما این مسئله را با جدیت دنبال میکنیم.
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر هم با اشاره به نقش اساسی آموزشهای مهارتی در توانمندسازی دانشجویان تصریح کرد: از همکاری با آموزش فنی و حرفهای استقبال میشود و ایدآل ماست که در اکوسیستمی که در حال شکل گیری است زنجیرهای از دانش، فن و مهارت وجود داشته باشد.
عبدالمجید مصلح با اشاره به اینکه برنامههای مهارتی با دیدگاه کارآفرینی و اشتغال صورت گیرد، افزود: دانشگاه آمودگی کامل برای برگزاری دورههای مهارتی در راستای توانمندسازی دانشجویان را دارد و فضاهای آموزشی مورد نیاز را در اختیار مجموعه آموزش فنی و حرفهای قرار میدهد.
وی با اشاره به اینکه فعالیت این دانشگاه روی موضوع کارآفرینی است و در حوزههای مدیا، نرم افزار، حوزههای مرتبط با انرژی و ساخت قطعه و مکانیک علاقهمند به همکاری هستیم، اظهار داشت: توسعه مهارت آموزی دانشجویان، باید از اولویتهای دانشگاههای استان بوشهر باشد.
انتهای پیام/م