وى ادامه داد: بيمه مركزى، شركت هاى بيمه اى و وزارت بهداشت و درمان بعد از وقوع سوانح وارد ميدان مى شوند و بخش هاى فرهنگى، نيروى انتظامى و تجهيزات مناسب و ايمنى خودروها پيش از آنكه بيمه ها و وزارت بهداشت وارد صحنه شوند، نقش دارند.
رئيس كل بيمه مركزى بيان كرد: مهمترين مسئله اى كه در حوادث ما را رنج مى دهد اين است كه ٢١ ميليون وسيله نقليه بيمه نامه شخص ثالث ندارند اين در حالى است كه آمار وسايل نقليه در كشور بيش از اينهاست.
رئیس بیمه مرکزی گفت: بیمه در سرتاسر جهان با این هدف ایجاد شده است که امنیت روحی ، روانی و اجتماعی مردم را تامین کند. چتر بیمه بر سر مردم در آن زمان است که اگر حادثهای رخ داد بتوان هزینه آن را جبران کرد البته بیمه زمانی میتواند کار خود را درست انجام دهد که سرانه دریافتی بیمه با پرداختیها یکسان باید.
امیری سلیمانی اظهار کرد: شرکتهای بیمهای در صورتی که سرانه بیمه دریافتیشان با پرداختیها و هزینههای جاری تطابق نداشته باشد، نمیتوانند وظایف خود را انجام دهند و در نهایت با تاخیر، خسارت رانندگان و آسیب دیدگان را پرداخت میکنند که این موجب نارضایتی مردم میشود.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: آمار کشتهشدگان حوادث ترافیکی در کشور ما کاهش یافته اما تعداد مجروحان بیش از گذشته شده است گاهی هزینه پرداخت دیه به مجروحان بیشتر از فوت شدگان میشود لذا باید تلاش کنیم آمار مجروحان کاهش پیدا کند زیرا در این صورت است که شرکتهای بیمه میتوانند خدمات بهتری به مردم بدهند.
سلیمانی امیری تصریح کرد: هرچه در فرهنگسازی بیشتر سرمایهگذاری کنیم هزینه بیمهها کاهش پیدا میکند و در این راستا درسهایی را در مدارس گنجاندیم و آموزشهایی را به دانش آموزان میدهیم.
وی بیان کرد: خودروسازان باید دقت کنند و از تجهیزاتی استفاده کنند که تلفات حوادث ترافیکی کم شود یا میزان خسارتها کاهش پیدا کند. طبق قانون بیمه از سال 90 تاکنون 2 هزار و 200 میلیارد تومان به نیروی انتظامی و بیش از 5 هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت پرداخت کردهایم که به اعتقاد ما این پولها سرمایهگذاری است و خسارت نیست.
انتهای پیام/