سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استعفای کارمندان بی‌بی‌سی فارسی ادامه دارد

پس از اخراج صادق صبا از شبکه فارسی بی‌بی‌سی، چند کارمند دیگر با این شبکه قطع همکاری کردند، فرداد فرحزاد یکی از این افراد است که روز گذشته استعفای خود را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فرداد فرحزاد گوینده خبر و مجری شبکه تلویزیونی فارسی بی‌بی سی پس از ده سال همکاری از این شبکه جدا شد. او در سال ۲۰۰۶ میلادی همکاری خود  را با بخش فارسی بی‌بی‌سی شروع کرده بود. گزارش‌های ویدئویی فرحزاد از امارات و کشورهای حاشیه خلیج فارس، به عنوان  اولین سری از گزارش‌های تصویری بی‌بی‌سی فارسی شناخته می‌شود.

 در ابتدای سال ۲۰۱۶ نیز صادق صبا  از ریاست و سردبیری بی‌بی‌سی فارسی کناره‌گیری کرده بود. او در بخشی از یادداشت خود به مناسبت جدایی‌اش از این شبکه نوشته بود: پس از حدود هفت سال مدیریت بخش فارسی بی‌بی‌سی و بیش از بیست و پنج سال کار در بی‌بی‌سی به عنوان خبرنگار و تحلیلگر تصمیم گرفته‌ام که از این سازمان کناره‌گیری کنم. من خوشحالم که توانسته‌ام در ایجاد این جایگاه ، به خصوص در هفت سال گذشته به عنوان مدیر این رسانه، نقش بازی کنم. حالا احساس می‌کنم که وقت آن رسیده که نیروهای تازه نفس‌تری این مسئولیت سنگین را بر عهده گیرند". پس از به اصطلاح استعفا یا همان اخراج  صادق صبا و بر ملا شدن فسادهای اخلاقی او در این این شبکه، پونه قدوسی که از برنامه‌های زنده این شبکه حذف شده و به شبکه‌‌ی جهانی بی‌بی‌سی رفته بود دوباره فعالیت خود در شبکه فارسی را شروع کرد. 

رزیتا لطفی جایگزین صادق صبا شد اما حضور او سبب شد تا اختلافات میان کارمندان این شبکه بالا بگیرد. تا مدت‌ها تصاویر برخی از کارمندان این شبکه از این تلویزیون پخش نشد و به اصطلاح ممنوع التصویر شدند. حامیان و طرفداران صادق صبا در این شبکه که غالبا در مقابل دوربین برنامه اجرا می کردند مجبور به حضور در پشت صحنه شدند. فرناز قاضی زاده، سیاوش اردلان، حسین باستانی و نادر سلطان پور از جمله این افراد بودند.

جمشید برزگر که در حال حاضر ریاست بخش فارسی شبکه رسمی خبری آلمان را بر عهده دارد نیز پس از اخراج صادق صبا  در سال 1396 ازاین شبکه جدا شد. برزگر پس از خروج از ایران در سال ۱۳۸۰، به‌عنوان تحلیلگر مسایل ایران، همکاری خود با بخش فارسی بی‌بی‌سی را آغاز کرده بود. مهدی پرپنجی یکی دیگر از  اعضای با سابقه این تیم رسانه‌ای است که به بهانه مدیریت یک رادیو  از این شبکه جدا شد. اما خروچ این افراد پایان ماجرا نبوده و نیست. اخیرا مسعود بهنود نیز که به صورت هفتگی در یکی از یرنامه های این شبکه به تحلیل و نقد روزنامه‌ها و مجلات می پرداخت همانند گذشته با این شبکه همکاری ندارد.

در حال حاضر گمانه‌زنی‌های بسیاری در رابطه با تغییرات این تیم به وجود آمده است؛ اینکه دلیل این قطع همکاری‌ها جدای از خروج صادق صبا و اختلاف با رئیس جدید چه می‌تواند باشد؟ آیا نقشه ای از قبل طراحی شده برای شروع بازی جدید نیست؟ آیا قرار است افکار عمومی را مدیریت کنند و این بار از طریق  سایر رسانه ها اخبار مغرضانه خود را منتشر کنند؟ یا آنکه این استعفاهای نمادین و اخراج ها صرفا مهر تاییدی است بر اختلافات درونی کارکنان این بنگاه خبرپراکنی انگلیسی، چرا که آن طور که مشهود است گویا مدیر جدید تاب تحمل هیچ کدام از کارمندان مورد تایید رئیس قبلی را ندارد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۴:۵۷ ۰۳ مهر ۱۳۹۷
واقعا برای بی بی سی با این کارمندای خائن و رشکسته شون متاسفم که بخواد افکار ایرانی ها رو مدیریت بکنه! شما نمیدونید ایرانی ها شما رو سرکار میذارن! بعد از یک قرن تازه باید بیائید بفهمید ، تفسیر و تحلیل کنید ببینید چه بلایی سرتون اومد!
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۳ شهريور ۱۳۹۷
بى بى سى كانال گمراهى و توطئة! سالها پيش يكى از رؤساى عرب از پليدي كانال بى بى سى سخن بميان آورد وگفت كه اين كانال با تغيير در متن خبر اذهان مردم را آشفته و آنها را گمراه ميكند. پس از شنيدن اخبار اوضاع يمن از كانال بى بى سى، صحت سخنان آن رئيس عرب ثابت گرديد
ناشناس
۱۹:۰۵ ۲۷ مرداد ۱۳۹۷
همه ماهیت این شبکه رو دیگه شناختن