حکم صادره هنوز به متهمان یا وکلای مدافع آنها ابلاغ نشده، اما از زمان ابلاغ رأی به مدت ۲۰ روز قابل تجدیدنظر خواهی است.
پرونده مؤسسه مالی و اعتباری ثامنالحجج، ۳۶۰ شاکی دارد که دادگاه رسیدگی به اتهامات متهمان این پرونده طی ۱۲ جلسه در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی باقری برگزار شد.
«الف. م» مالک و موسس موسسه مالی و اعتباری ثامنالحجج، متهم ردیف اول این پرونده است که در پایان جلسه نهم دادگاه با تشدید قرار وثیقه و افزایش آن به مبلغ 4 هزار میلیارد تومان، روانه زندان شد.
متهم ردیف دوم این پرونده نیز همسر متهم ردیف اول است که جز یک جلسه، در تمام جلسات دادگاه حضور داشته و به قید وثیقه آزاد است.
متهم ردیف سوم، اما متهم جنجالی این پرونده محسوب میشود، زیرا تا قبل از جلسه یازدهم دادگاه از او به عنوان متهم فراری پرونده یاد میشد، اما به یکباره وکیل وی در جلسه یازدهم حضور یافت و گفت که موکلش فراری نیست و در تهران در منزلش است.
نهایتاً متهم ردیف سوم در دوازدهمین جلسه دادگاه حضور یافت و دفاعیات خود را ارائه کرد.
بر اساس اظهارات حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژهای سخنگو و معاون اول قوهقضاییه، موسسه ثامنالحجج حدود یک میلیون و ۲۶۷ هزار حساب سپرده داشت که قریب به اتفاق اینها تسویه شده و الان حدود 5 هزار سپرده باقی مانده است.
بیشتر بخوانید: گمشده پرونده ثامن الحجج در دادگاه حاضر شد
از جمله موضوعات جنجالی و حاشیهساز این پرونده، رسانهای شدن پرداخت تسهیلات میلیاردی به برخی افراد و چهرههای سرشناس کشور مانند دو تن از مجریان تلویزیونی و بعضی مسئولان بود.
مشارکت در اخلال نظام اقتصادی کشور به نحو عمده بدون قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران و یا مقابله با آن، اتهام متهمان پرونده موسسه مالی اعتباری ثامنالحجج است.
انتهای پیام/
بر اساس اقدام نمایندگان محترم مجلس که در چارچوب اعمال ماده ۲۳۶آیین نامه داخلی مجلس، اهمال و تخلف بانک مرکزی را که منجر به وارد آمدن خسارت به سپرده گذاران شده بود محرز دانسته و با رای قاطع ، پرونده موسسه کاسپین را به قوه قضاییه ارجاع نمودند. ولی تا کنون و پس از گذشت قریب یکسال و علارغم تاکیدات مکرر جناب آقای پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و درخواست از قوه قضاییه جهت ارائه گزارش به این کمیسیون و پیگیری ایشان از طریق صدا و سیما هنوز دادگاه متهمین موسسه مالی فرشتگان و کاسپین برگزار نگردیده ، چرا؟؟؟ لطفا پیگیری نمایید
ده میلیون وام که شد بیست میلیون با دیر کردها.برکت هم نداشت همش خرج تصادف شد.بعد از مراجع تقلید پرسیدم گفتم اون وام مثل نزول بوده باشرایطی که دادن.منم نا آگاه افتادم تو دام.
همیشه نفرین کردم الهی تقاص پس بدین.
آقایون خسته نباشید