وی با بیان اینکه تنهایی درک ما را از روابطمان منحرف میکند، افزود: مطالعات نشان داده است هر زمان از مردم بخواهید لحظاتی را که احساس تنهایی میکردند، به خاطر بیاورند، کافی است تا دوباره احساس تنهایی و روابط خود را با دیگران کم اهمیت تلقی کنند. در حقیقت بیشتر افرادی که احساس تنهایی میکنند، کمتر در ایجاد رابطه با دیگران پیشقدم میشوند و خود را در دام تنهایی عمیقتری گرفتار میکنند.
بیشتر بخوانید: بزرگترین خطری که زندگی زناشویی را تهدید می کند چیست؟
اسماعیلی با بیان اینکه احساس تنهایی کردن مسری است، گفت: خیلی راحت میتوان کسی را که گرفتار تنهایی و احساس مخرب آن است، شناسایی کرد و جالب است بدانید در تحقیقی مشخص شده افرادی که احساس تنهایی میکنند، میتوانند این حس خود را به دوستان و اطرفیانشان نیز انتقال دهند.
این روانشناس افزود: تنهایی موجب میشود که سلامتمان به خطر بیفتد، همچنین تنهایی موجب بروز فشار خون، کلسترول بالا و سایر ناراحتیهای جسمی میشود. در واقع با افزایش هورمون استرس دچار مشکلات روانی و فیزیکی میشویم. از طرفی، تنهایی مزمن احتمال حمله قلبی ـ عروقی را افزایش میدهد، زیرا وقتی فرد احساس تنهایی میکند، بدنش تحت فشار و تنش بسیاری قرار میگیرد.
اسماعیلی با بیان اینکه تنهایی به اندازه سیگار کشیدن خطرناک است، گفت: دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند که تنهایی به اندازه سیگار کشیدن از عمر انسان میکاهد و تا 14 درصد خطر مرگ زودرس را افزایش میدهد.
انتهای پیام/
مطمئنهستمیهروزخدایهنفروبراتمیفرستهمیشهتمامو
جودت